Care este cea mai sexy vedeta divortata din Romania? - Sondaj Ziare.com

Miercuri, 27 Noiembrie 2013, ora 07:59
14154 citiri
Care este cea mai sexy vedeta divortata din Romania? - Sondaj Ziare.com
Foto: Colaj Ziare.com

Divortul este o experienta neplacuta de cele mai multe ori. Totusi, sunt si persoane pentru care acesta reprezinta un pas inainte si ajung sa infloreasca. Ziare.com va provoaca sa alegeti cea mai sexy femeie celebra din Romania care a trecut printr-un divort.

Incepem propunerile cu o cantareata care a rapus multe inimi dupa ce a devenit cunoscuta. Antonia a fost casatorita cu Vincenzo Castellano si au impreuna o fetita, Maya.

Printre cele mai cunoscute vedete divortate este si Mihaela Radulescu. Fosta prezentatoare a trecut prin trei casnicii, dar niciunul dintre parteneri nu a facut-o sa imbatraneasca alaturi de el. Sa fie Dani Otil cer care va reusi?

La inceputul anului 2013, o despartire a tinut primele pagini ale ziarelor. Andreea Marin si Stefan Banica au anuntat amandoi pe Facebook ca au hotarat sa mearga pe drumuri separate. Totusi, cei doi vor fi legati pe viata datorita fiicei lor, Violeta. Acum fiecare are un alt partener si, cine stie, poate vom fi martorii unor alte casnicii.

Tot in acest an presa a fost luata prin surprindere de separarea Andreei Berecleanu de Andrei Zaharescu. Prezentatoarea TV si fostul sot au ales sa fie foarte discreti si nu au dorit sa ofere multe informatii referitor la acest subiect.

Foto: TV Magia

Sylvia a fost casatorita cu Andrei Stefanescu de la Alb Negru, insa mariajul lor a luat sfarsit dupa ce artistul a aflat ca a fost inselat. Culmea este ca el e cel care i-a facut cunostinta Sylviei cu barbatul ce avea sa-l inlocuiasca in pat.

Pentru Adelina Pestritu divortul de Liviu Varciu a reprezentat o rampa de lansare. Dupa o perioada in care era preferata jurnalistilor din presa tabloida, ea a primit o oferta pentru a prezenta o emisiune la Kanal D. Dupa alti cativa ani, aceasta a ajuns sa ii fie colega lui Madalin Ionescu la emisiunea Wowbiz.

Desi divorul lor a avut loc acum cativa ani, lumea si astazi vorbeste despre Oana Zavoranu si Pepe. Fosta prezentatoare de televiziune a avut apoi o relatie de cativa ani cu Razvan Dumitrescu, insa zilele acestea presa a vorbit despre o noua despartire, dar si o alta idila, confirmata marti de vedeta.

Un alt divort cu scandal a fost cel dintre Monica Gabor si Irinel Columbeanu. Marul discordei a fost fiica celor doi, Irina, pentru care ei s-au luptat si au avut nevoie de interventia autoritatilor. Pana la urma, Monica Gabor a renuntat si a lasat-o pe fiica sa la omul de afaceri. In prezent, modelul locuieste in America cu noul sau iubit, cunoscut sub numele de Mr. Pink.

Divortul a fost un pas in fata si pentru Gabriela Cristea. Ea nu mai avea niciun proiect in televiziune, dar dupa despartirea de Marcel Toader a revenit pe micul ecran. In prezent aceasta prezinta emisiunea "Te vreau langa mine". La filmari l-a cunoscut pe Tavi Clonda, iar cantaretul i-a devenit partener de viata.

Ultima, dar nu cea din urma este Diana Dumitrescu, care a pus punct unui mariaj de cativa ani cu Ducu Ion. Atat ea, cat si fostul sot sunt implicati in prezent in alte relatii. Oare vor bate clopotele de nunta din nou?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#cea mai sexy femeie divortata, #vedete romanesti divortate, #femei celebre Romania divort, #divort vedete Romania, #vedete divortate , #vedete romanesti