Dragnea, despre incompatibili: Ne numaram colegii, cati mai ramanem

Sambata, 05 Aprilie 2014, ora 16:16
1952 citiri
Dragnea, despre incompatibili: Ne numaram colegii, cati mai ramanem

Presedintele executiv PSD, Liviu Dragnea, s-a intalnit, sambata, cu sefii organizatiilor judetene si din sectoarele bucurestene, pentru a pune la punct startegia pentru alegerile de anul acesta. Unul din subiectele discutate a fost valul de anchete DNA ce vizeaza primarii si presedintii de CJ din PSD incompatibili.

"Am discutat despre sistemul de organizare electorala, am discutat despre comunicarea in campania electorala atat la nivel central cat si local, am facut schimb de idei in ceea ce priveste materialele de campanie si chestiuni din judete", a povestit Liviu Dragnea dupa intalnire.

Acesta a aratat ca este sigur ca partidul isi va depasi obiectivul la alegeri. "PSD este bine organizat, are determinarea necesara pentru a putea avea o prestatie corecta la europarlamentare, organizatiile noastre sunt motivate si obiectivul nostru oficial este de 35%, dar sunt absolut sigur ca va fi depasit, cred ca vom avea un rezultat care sa arate ca PSD este un partid serios, puternic, sustinut de cea mai mare parte a electoratului".

Intrebat daca s-a discutat problema anchetelor DNA, Dragnea a confirmat si a glumit ca pesedistii "incep sa se numere cati au mai ramas".

"Am discutat, desi nu putem noi discuta despre problema unui coleg, nu stim ce e in dosar, dorinta noastra este ca colegii sa fie nevinovati si ii sustinem moral. Exista o preocupare in partid pentru ca incepem serios sa ne numaram cati mai ramanem pana la sfarsitul anului". Cu toate acestea, "nu sunt oameni speriati" in partid.

In ceea ce priveste discutiile generate de incompatibilitati ale primarilor, "nu sunt numai PSD, este o dezbatere destul de serioasa daca in asociatiile de dezvoltare comunitare, stiti bine ca a venit si o adresa de la Comisia Europeana pe care au reformulat-o, in care spunea ce zicem si noi, ca e greu de inteles ca poate exista conflict de interese intre public si public, o autoritate locala si o organizatie a autoritatilor locale".

Dragnea a aratat ca doreste o discutie cu ANI: "cred ca regimul incompatibilitatilor trebuie mai bine lamurit. ANI a transmis un punct de vedere in care n-ar fi incompatibili, altii au alta parere, in instanta au alte opinii...".

"Colegii vor avea sa sansa arate ca sunt nevinovati", a incheiat Dragnea.

SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
România a jucat un rol crucial în promovarea securităţii şi cooperării în cadrul NATO, contribuind la operaţiunile de menţinere a păcii şi sporind interoperabilitatea între statele...
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
#Dragnea primari incompatibili ANI, #Dragnea alegeri PSD , #PSD