Ce avere are Radu Mazare: Teren in Madagascar, o salupa si 300.000 euro cash

Miercuri, 09 Aprilie 2014, ora 16:34
9243 citiri
Ce avere are Radu Mazare: Teren in Madagascar, o salupa si 300.000 euro cash

Primarul Constantei, Radu Mazare, are, potrivit ultimei declaratii de avere, un teren in Madagascar luat in concesiune cu unul dintre fratii sai, un apartament in Bucuresti, o salupa, aproape 300.000 de euro cash, actiuni la mai multe firme, totodata el imprumutand 600.000 euro unei persoane.

Potrivit ultimei declaratii de avere, postate in luna iunie a anului trecut pe site-ul Primariei Constanta, Radu Mazare detine cate patru procente din doua terenuri in Bucuresti, unul in suprafata de 24,16 metri patrati, iar celalalt de 35,68 metri patrati, achizitionate in anul 2009.

Averea lui Radu Mazare, verificata de ANI: Nu-si poate justifica jumatate din avere (Video)

Mazare are si 1,7 hectare de teren in Madagascar luat, in anul 2012, in concesiune cu fratele sau, Mihai. De altfel, el a fost in mai multe vacante in Madagascar si anuntase ca va merge acolo si de Paste. Mai mult, edilul spunea ca pe terenul de 1,7 hectare vrea sa construiasca sapte bungalow-uri si un restaurant.

Primarul Constantei are si un apartament in Bucuresti, construit in regie proprie, in 2013, cu o suprafata de 184,43 metri patrati.

Radu Mazare mai detine, conform declaratiei de avere, o salupa si o remorca pentru transportul acesteia.

Radu Mazare luat de mascati de la restaurant si adus la DNA: Nu mi-e frica, ma!

In documentul citat, primarul Constantei mentioneaza ca nu detine bijuterii sau obiecte de arta si de cult.

El are insa 287.000 de euro cash si un card de debit cu 5.000 de euro la City Bank, plus alte doua carduri de credit, la City Bank si la Banca Transilvania.

A acordat un imprumut de 600.000 de euro

Conform declaratiei de avere, Radu Mazare este actionar sau asociat si are imprumuturi la mai multe societati comerciale: SC Sigma Trading SA Constanta, SC Ideea Contrast SRL Constanta, SC Comtext SA Constanta, SC Xenoti SRL Constanta, SC Conpress Group SRL Constanta si SC Royal Distribution Services SRL.

De asemenea, are si un imprumut de 600.000 de euro acordat unei persoane fizice - Ioanis Poulos Skantzikas.

Radu Mazare a mentionat, de asemenea, ca a realizat, in calitate de primar al Constantei, un venit de 33.909 lei, dar si o "vanzare de actiuni contract in rate", catre Enterprises Inc of Monrovia Grecia, contra sumei de 60.000 de euro.

Radu Mazare, retinut pentru 24 de ore (Video)

Primarul Constantei a fost retinut, marti noapte, pentru 24 de ore, de catre procurorii anticoruptie, in urma audierilor de la sediul central al DNA, urmand ca edilul sa fie prezentat instantei, cu propunerea de arestare preventiva.

Radu Mazare este acuzat de procurorii anticoruptie ca a luat mita 175.000 de euro de la un reprezentant al firmei care a construit campusul de locuinte sociale "Henri Coanda", pentru a o ajuta pe aceasta sa castige licitatia si pentru a mari, ulterior, valoarea contractului.

Edilul a fost ridicat de mascati de pe terasa unui restaurant din parcul bucurestean Herastrau, de unde a fost dus la DNA. Cei care au mers sa il ridice pe Mazare i-au prezentat acestuia actele in baza carora are loc actiunea. Dupa ce a citit documentele, la masa, pe terasa restaurantului, Mazare a plecat insotit de mascati.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#avere radu mazare, #declaratie avere Mazare, #Mazare teren Madagascar, #Mazare retinut, #Mazare audiat DNA , #primar Constanta
Comentarii
Poza kickk227
kickk227
rank 5
Si hotelul Marea Neagra din Sinaia????L-a uitat???Ia mai verificati,
Poza ORD
ORD
rank 5