Nicoleta Luciu: Am niste fese beton. Vreau sa-mi fac fund de brazilianca!

Miercuri, 30 Aprilie 2014, ora 12:55
6146 citiri
Nicoleta Luciu: Am niste fese beton. Vreau sa-mi fac fund de brazilianca!
Foto: Facebook/Nicoleta Luciu Oficial

Nicoleta Luciu, care a devenit imaginea unui aparat in Europa si SUA, munceste din greu pentru o infatisare si mai sexy.

Deja a slabit foarte mult, insa mai are de lucrat, admite ea, anuntand ca in prezent are "niste fese beton". Telul e, insa, un "fund de brazilianca".

"Am inceput tratamentul de o luna si am niste fese beton. Vreau sa imi fac fund de brazilianca. O sa fiti invidioase pe mine!", a declarat frumoasa bruneta la Kanal D.

Glumind, vedeta a spus ca "de la o varsta nu te mai ajuta niciun sport", drept pentru care se lasa pe mana unui aparat, care ii transforma grasimea in energie, eliminand totodata celulita si vergeturile. In prezent, lucreaza la brate. A inceput tratamentul deja de o luna.

Cum oasele nu o mai tin pentru sala, dupa cum a marturisit, practica inotul. "O sa ma conturez si o sa arat ca in reclame, n-o sa mai retusez nimic", a declarat ea, mentionand ca a slabit un centimetru, un centimetru si jumatate pe sedinta. In zona taliei, s-au topit deja sase-sapte centimentri.

Beneficiile folosirii unui astfel de aparat sunt neasteptate, cel putin in cazul Nicoletei Luciu, care a afirmat ca se gandeste sa-si mareasca familia, din moment ce stie ca poate reveni la silueta care a consacrat-o. "Daca exista astfel de aparate, de ce sa nu mai fac copii?", a intrebat ea retoric.

Foto: Kanal D

In ceea ce priveste dieta, vedeta - care recent a lesinat in culisele unei emisiuni - a afirmat ca momentan tine o cura de morcovi, castraveti si ardei, adica legume bogate in apa.

Nicoleta Luciu a lesinat in culisele unei emisiuni - care a fost cauza

Te transformi in varcolac si scapi de problemele tenului

Cat despre ten, e din nou impecabil, Nicoleta reusind sa scape de probleme gratie apei de argint. A folosit zilnic un spray cu o astfel de apa coloidala. Dupa aplicare, vedeta a fost nevoita sa stea o vreme in intuneric, substanta fiind sensibila la lumina. "Te transformi in varcolac", a glumit ea.

A povestit ca dimineata, dupa ce isi aplica tratamentul, statea in camara.

Rezultatele s-au vazut insa rapid. "In doua saptamani am scapat", a afirmat fosta asistenta TV, mentionand ca are tenul curat de o luna.

Pe ce salariu accepta mutarea in SUA

Cu fata curata, vedeta, mama a patru copii, abia asteapta sa ajunga in America. A specificat insa ca nu va accepta un contract mai mic de 100.000 - 200.000 de dolari pe luna.

Naveta nu o sperie, a mai spus ea: "o sa fie floare la ureche!".

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#Nicoleta Luciu slabit, #Nicoleta Luciu fese beton, #Nicoleta Luciu fund de brazilianca, #Nicoleta Luciu aparat celulita, #Nicoleta Luciu America, #Nicoleta Luciu tratament ten , #stiri Nicoleta Luciu