Semnificatia misterioasa a viselor din noaptea de duminica spre luni

Duminica, 18 Mai 2014, ora 23:45
27055 citiri
Semnificatia misterioasa a viselor din noaptea de duminica spre luni
Foto: Sanovnik

Visele fac parte din viata noastra, iar interpretarea lor corecta poate fi un semn linistitor pentru visatorul care nu stie cum sa dezlege anumite evenimente care i se intampla in somn.

Sanovnik ne spune cum sa interpretam visele din noaptea de duminica spre luni. Fiecare zi sta sub semnul unui corp ceresc, iar ziua de luni se afla sub influenta Lunii.

Visele din noaptea de duminica spre luni sunt legate, mai intai de toate, de starea emotionala, de problemele de acasa si de la munca, care in acele momente va nelinistesc cel mai mult.

Cand visul este plin de probleme cotidiene, el nu trebuie vazut ca profetic, fiind pur si simplu o reflexie a propriilor nelinisti.

Misterele viselor: Ce inseamna cand visezi pesti si, mai ales, crapi

Visele din noaptea de duminica spre luni rareori sunt profetice, in afara de cazul in care nu vorbim de un vis care se tot repeta in ultimele nopti. Cel mai important aspect pe care trebuie sa-l urmarim este continuitatea visului.

Daca visul din noaptea de duminica spre luni a fost scurt si nu v-a impresionat, este un semn bun care nu anunta schimbari majore in urmatoarele zile. Visul scurt din aceasta noapte arata ca veti avea parte de o saptamana linistita.

Daca visul din aceasta noapte este continuu si cu detalii care va impresioneaza, va asteapta un inceput greu de saptamana. Trebuie sa va pregatiti de probleme atat in familie, cat si la serviciu. Visele din noaptea de duminica spre luni rareori sunt insotite de elemente cu simbolistica aparte.

Daca, insa, visati apa in aceasta noapte, va asteapta activitatii asidue legate de casa. Daca, in schimb, visati foc, flacari, vulcan care erupe, este un semn ca va asteapta schimbari serioase care se vor reflecta asupra modului vostru de viata. Problemele insa nu sunt legate de nimic fatal, asa ca nu trebuie sa va faceti griji.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#semnificatie vise, #interpretare vise, #simboluri vis duminica luni , #predictii