Nicoleta Luciu ar face orice pentru frumusete: "tratata" cu slanina in decolteu

Joi, 12 Iunie 2014, ora 13:19
8516 citiri
Nicoleta Luciu ar face orice pentru frumusete: "tratata" cu slanina in decolteu
Foto: Facebook/Nicoleta Luciu Oficial

Nicoleta Luciu ar face aproape orice in numele frumusetii. Aceasta s-a lasat recent pe mana unui asa-zis medic, insa a picat in plasa intinsa de o echipa de televiziune.

Medicul respectiv era interpretat de actorul Andrei Duban, care a tratat-o pe bruneta cu slanina, muschiulet de vita, salata, rosii, ulei de masline si nu numai, toate acestea fiind asezate direct pe piele, in decolteu.

Inainte de inceperea sedintei de infrumusetare, vedeta a fost legata de maini, ca sa nu se miste, dupa cum i s-a explicat. Ulterior, dupa cum s-a putut vedea la Kanal D, au inceput sa vina ingredientele menite sa o infrumuseteze: slanina, muschiulet de vita, ulei de masline, dupa care vegetalele, adica salata verde si rosii.

Convinsa doar pe jumatate de eficienta tratamentului, Nicoleta Luciu a putut fi auzita exclamand dezgustata, din vreme in vreme: "Vai" sau chiar spunand la un moment dat "Imi cade carnea", referindu-se la felia de carne macra din decolteu, invelita in salata "ca sa ramana proaspata".

Cu salata verde i-a fost masata si fata de asa-zisul medic, ceea ce ar fi trebuit sa-i dea de banuit.

Nicoleta Luciu: Am niste fese beton. Vreau sa-mi fac fund de brazilianca!

La un moment dat, "medicul" i-a evaluat prin pipaire atat mijlocul, cat si sanii, declarandu-se satisfacut de forma sa, chiar daca are patru copii.

Ulterior, i s-a pus pe piept chiar un fel de mancare libaneza, Tabouleh, care avea in componenta si ceapa, Nicoleta fiind invitata sa o si guste.

Insa ingredientul care a speriat-o pe bruneta a fost urina. Vazand paharul cu lichidul galbui a incercat sa sara de pe masa - si ar fi reusit daca nu era legata de maini -, exclamand "Chiar ca esti nebun".

In cele din urma, a reusit sa se dezlege si sa paraseasca incaperea. "Chiar am crezut, am pus botul", a spus vedeta despre farsa facuta de medicul sau estetician in complicitate cu televiziunea mai sus mentionata.

A.S.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#Nicoleta Luciu farsa Kasem, #Nicoleta Luciu farsa Duban, #Nicoleta Luciu urina, #Nicoleta Luciu slanina, #Nicoleta Luciu infrumusetare , #stiri Nicoleta Luciu