Ce inseamna cand visezi ca omori pe cineva

Luni, 01 Decembrie 2014, ora 11:58
124001 citiri
Ce inseamna cand visezi ca omori pe cineva
Foto: sanovnik

Un nou studiu al cercetatorilor nemti a ajuns la concluzia ca oamenii care viseaza o crima sunt mult mai predispusi sa savarseasca asa ceva in realitate.

Conform expertilor, oamenii care viseaza ca ucid pe cineva ascund in ei agresivitate si ura. Sunt, de cele mai multe ori, persoane introvertite care, cu greu, isi fac relatii in societate.

Expertii sunt de parere ca cei care viseaza crime sunt mult mai deschisi la trairi neobisnuite atunci cand sunt treji. Visele lor, adesea, sunt un tablou al evenimentelor cotidiene pe care le traiesc.

Coordonatorul studiilor, doctorul Michael Shredl de la Institutul Central de Sanatate Mintala din Mannheim, Germania, a spus pentru Daily Mail ca, impreuna cu studentii sai, a analizat visele a 443 de studenti germani.

Participantii la studiu au tinut minte, in medie, 2-3 vise pe saptamana, 19% dintre acestia visand ca au ucis oameni. Rezultatele finale au aratat ca barbatii au mai multe vise agresive decat femeile. S-a demonstrat, de asemenea, ca oamenii introvertiti, care au un nivel scazut de curtoazie, au mai des vise legate de ucideri.

Shredl vrea sa studieze circumstantele in care oamenii ucid in vis, pentru a vedea daca e vorba de autoaparare, incident sau o crima cu sange rece. Conform analizelor lui Sigmund Freud legate de vise, atunci cand visam ca omoram pe cineva inseamna ca ne suprimam furia si agresiunea. Dupa un astfel de vis, trebuie sa ne gandim clar daca este o furie la adresa cuiva din viata reala, scrie Sanovnik.

Un astfel de vis poate arata ca nu ne place deloc omul pe care il omoram in somn. Cel ucis poate simboliza si anumite parti ale caracterului nostru de care nu ne place si la care am vrea sa renuntam.

Visul care include o crima poate fi semnul unei schimbari radicale pe care vreti s-o facem. Ar mai putea insemna ca ne luptam cu un viciu sau cu un om din trecut, cu care vrem sa incetam orice relatie.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#vise explicatii, #crima vis explicatie, #dictionar vise crima, #Sigmund Freud , #ciudat