Nicoleta Luciu, despre tradare si TV: Lumea a inteles ca nu sunt doar "una care se dezbraca" Interviu

Joi, 26 Martie 2015, ora 07:58
8791 citiri
Nicoleta Luciu, despre tradare si TV: Lumea a inteles ca nu sunt doar "una care se dezbraca" Interviu
Foto: Prima TV

Nicoleta Luciu este o prezenta constanta pe micul ecran in Romania, iar asta pentru ca "lumea a inteles ca nu sunt doar 'una care se dezbraca'", dupa cum explica ea.

In prezent, poate fi vazuta in emisiunea "Nunti de poveste", de la Prima TV, unde de fiecare data isi retraieste nunta cu sotul ei, Zsolt, cu care are patru copii.

Intr-un interviu Ziare.com, Nicoleta Luciu ne-a spus cum a reusit sa treaca peste perioada delicata din mariaj, cand presa a scris ca Zsolt a inselat-o, declarand ca niciun moment nu s-ar vedea maritata cu un alt barbat.

Vedeta ne-a destainuit si ca s-ar implica intr-un reality show de genul "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" din simplul motiv ca ii plac provocarile. A specificat, insa, ca nu are nimic de demonstrat nimanui.

Fara menajamente, Nicoleta Luciu ne-a explicat si ce presupune in opinia ei statutul de vedeta, inteles gresit in Romania.

Participi la emisiunea "Nunti de Poveste". Cum este aceasta experienta?

Este o experienta minunata si interesanta. Eu am trecut prin aceste clipe unice din viata unei femei si simt aceeasi emotie cand vad alte tinere traindu-si momentul vietii lor, evenimentul la care au visat atata timp.

Totodata, insa, este si mult stres la mijloc, pentru ca imi doresc mult ca tot ceea ce fac sa iasa bine. Am fost si foarte ocupata cu filmarile si a trebuit sa calatoresc prin toata tara.

Vreuna dintre traditiile sau obiceiurile intalnite te-a luat prin surprindere?

Nu m-au luat prin surprindere, insa mi se pare foarte interesant faptul ca la toate nuntile s-a pastrat obiceiul arhaic in care mirii cer iertarea si binecuvantarea parintilor, inainte de a porni spre biserica. Ma bucura ca traditiile stravechi nu s-au pierdut inca, intr-o era atat de moderna si tehnologizata.

Cum a fost nunta ta? Ne poti povesti o patanie/intamplare de la nunta?

Pot spune ca am avut o nunta de poveste. Cel mai amuzant moment a fost dansul mirilor, care a inceput ca unul clasic, insa apoi, spre surprinderea invitatilor, s-a transformat intr-unul foarte modern. Mi-as fi dorit totusi ca Zsolt sa vina sa ma ia de la parinti si sa mi se cante "Ia-ti mireasa ziua buna!"... Mi se pare un obicei foarte amuzant.

Ai regretat vreun moment ca te-ai casatorit?

Nu, niciodata!

Daca ai lua-o de la capat, te-ai marita cu aceeasi persoana?

Cu siguranta. Eu si Zsolt ne completam reciproc si avem patru copii minunati impreuna. Nu m-as vedea niciodata casatorita cu un alt barbat.

Ai reusit sa treci peste un moment extrem de dificil in opinia unora, dupa ce presa a scris ca sotul tau te-a inselat. Vreo clipa te-ai gandit sa renunti?

Nu vreau sa mai dezbat acest subiect. Am spus ce am avut de spus la momentul respectiv.

Ce-a stat in spatele deciziei de a continua acest mariaj? Unde, in ce ai gasit forta de a merge mai departe?

Eu cred ca este vital ca intr-o casnicie sa pastrezi ceea ce te-a legat la inceput de partenerul tau. Ma refer aici la iubire, la respect, pe care trebuie sa le mentii pe parcursul convietuirii si sa nu lasi niciodata ca relatia, legatura de cuplu, sa intre intr-un con de umbra.

Nicoleta Luciu vorbeste fara perdea despre perioada in care a fost inselata

Este important sa faci lucruri frumoase, care sa determine partenerul sa te astepte, sa te iubeasca si sa te doreasca.

Este un capitol uitat, din punctul tau de vedere?

Da, este un capitol uitat si incheiat.

Ai accepta sa iei parte la reality-show-uri precum "Sunt celebru, scoate-ma de aici", in care ar trebui sa iti testezi limitele, sa iti invingi fricile sau sa faci lucruri cu care nu esti obisnuita?

Cred ca da, nu stiu exact. Imi este si un pic teama, dar imi plac provocarile foarte mult. Singura problema ar fi ca nu vreau sa stau prea mult timp departe de copiii mei.

Crezi ca astfel de reality-show-uri, in care celebritatile concureaza intre ele, intra in "fisa postului" unei vedete? Ce ti-ai dori sa arati sau sa obtii in urma unui astfel de show?

Depinde de targetarea pe care doreste vedeta respectiva sa o aiba pe piata. Asa cum am spus, as vedea totul ca pe o provocare si nu trebuie sa demonstrez nimanui nimic, doar mie. As vrea sa-mi arat mie ca imi pot depasi temerile.

Ce inseamna sa fii vedeta in Romania?

Cred ca in Romania conceptul de "vedeta" este foarte abstract si inteles gresit. Vedetele sunt acelea care fac ceva, care au o meserie si care sunt recunoscute la nivel national pentru realizarile lor.

Ce nu ai fi dispusa sa faci pentru rating?

Nu as fi dispusa sa fac lucruri la care nu ma pricep, doar pentru ca acele lucruri sunt la moda, si nu-mi place sa-mi expun foarte mult copiii in fata camerelor.

Ce nu a priceput inca lumea despre tine (daca e cazul)?

Eu cred ca lumea a inteles ca nu sunt doar "una care se dezbraca", asa cum se spunea in urma cu 16 ani despre mine, ca sunt o prezentatoare de emisiuni TV foarte bine pregatita si ca am o familie fericita.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Nicoleta Luciu inselata Zsolt, #Nicoleta Luciu Nunti de poveste, #Nicoleta Luciu sot, #Nicoleta Luciu Sunt celebru scoate ma, #Nicoleta Luciu interviu , #stiri Nicoleta Luciu