Destinatii superbe invadate de animale (Galerie foto)

Vineri, 27 Martie 2015, ora 07:28
12429 citiri
Destinatii superbe invadate de animale (Galerie foto)
Foto: Viralnova/The Rochest

Semnele impactului uman asupra vietii animalelor le vedem la tot pasul, dar ce-ar fi daca necuvantatoarele ar prelua controlul? Ei bine, asta se intampla chiar si in cazul unor atractii turistice foarte cunoscute.

Este si cazul Colosseumului, simbol al Romei imperiale, arata The Richest. Este vorba despre aproximativ 200 de pisici care traiesc destul de confortabil aici. Legea italiana prevede ca un grup de peste cinci pisici sa fie considerat colonie protejata si, prin urmare, nu poate fi deranjat de oameni.

Foto: The Richest

Poduri unice in lume (Galerie foto)

Gainile au pus stapanire pe insula Kaua'i. Se zvoneste ca puii au fost adusi pe insula pentru prima data de polinezieni pentru a se hrani. De atunci, populatia gainilor salbatice a crescut foarte mult si le intalnesti la orice pas. Nu sunt o pacoste pentru localnici, care ii ocolesc fara probleme.

Foto: The Richest

Imaginatia nu iti joaca feste: Locuri de pe Pamant care par ireale (Galerie foto)

Assateague este o insula nelocuita pe care se gasesc, in principal, pasari si cai salbatici. Si in privinta acestora exista zvonuri referitoare la modul in care au ajuns pe insula. Unii spun ca provin de pe o nava spaniola care s-a sfundat in zona, in timp ce altii sustin ca, de fapt, ar fi fost abandonati aici de proprietarii care au vrut sa evite impozitarea.

Foto: Go South East

Pe insula Honshu, in zona Nara din Japonia, oamenii isi impart spatiul din parc cu o populatie de cerbi. Legendele spun ca zeul Takemikazuchi a ajuns in Nara calare pe un cerb alb pentru a proteja fosta capitala Heijo-kyo. De atunci, cerbii sunt considerati gardienii orasului si li se permite sa umble liberi. Pana in 1637, uciderea unui exemplar era considerata o grava infractiune si pedepsita cu moartea. In prezent, peste 1.200 de cerbi pot fi vazuti in oras.

Foto: Hafta

Imagini fantastice cu peisaje parca rupte din basme (Galerie foto)

La 35 de kilometri de Sao Paolo, Brazilia, se afla insula nelocuita Ilha de Queimada Grande care este casa a peste 4.000 de vipere aurii cu cap de lance. Avand in vedere ca peste 90% dintre decesele cauzate de muscatura de serpi sunt asemuite acestei specii, guvernul brazilian a interzis accesul pe insula. Totusi, contrabandistii merg de multe ori pe insula pentru a obtine veninul de vipera, care se vinde cu zeci de mii de dolari pe piata neagra.

Foto: Nonmodern Blog

Destinatii cu peisaje ireale pentru vacanta din 2015 (Galerie foto)

Insulele Bahamas reprezinta una dintre cele mai frumoase destinatii turistice din lume, dispunand de peisaje superbe. Daca ajungeti din intamplare pe insula Big Major Cay s-ar putea sa aveti tovarasi neobisnuiti de plaja. Mica insula nu este locuita de oameni, dar este casa catorva zeci de mistreti si pisici salbatice. Porcii inoata nestingheriti in apele limpezi sau chiar stau la plaja.

Foto: One Happy Flower

Iti plac iepurii? Atunci trebuie sa ajungi pe insula Okunoshima. Intre 1929 si 1945, pe aceasta insula, armata japoneza a produs si testat un gaz toxic. Subiectii pe care au fost facute testele? Cativa iepuri. In prezent, sute de astfel de animale de afla aici. Unii, crezand cu greu ca stramosii acestor simpatice vietati au fost supusi unor asemenea teste, spun ca animalele au fost aduce de turisti.

Foto: Weather

De aproape 100 de ani, locuitorii din Rolling Hills Estates, o comunitate mica din peninsula Palos Verdesse, se bucura de prezenta unor pauni salbatici. Populatia acestora a crescut foarte repede, depasind 1.000. Unor localnici nu le plac atat de mult pasarile si le ucid in dorinta de a reduce numarul lor.

Foto: The Richest

Cel mai plat loc din lume, cea mai mare insula de nisip si alte destinatii extreme (Galerie foto)

Pe insula Craciunului si-a facut casa o populatie de 40-50 de milioane de crabi, care in timpul sezonului de imperechere poate ajunge chiar la 100 de milioane. In octombrie, crabii incep migratia din padure inspre coasta, unde se reproduc si depun ouale in mare. Din cauza numarului mare, acestia provoaca numeroase accidente rutiere.

Foto: Viralnova

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#destinatii turisti animale, #zone turistice animale, #zone turistice , #destinatii