Tratamentul eficient pentru transpiratia excesiva

Marti, 21 Aprilie 2015, ora 08:00
7606 citiri
Tratamentul eficient pentru transpiratia excesiva
Foto: Odaban.ro

Prin transpiratie, corpul isi regleaza temperatura si elimina substantele toxice din organism. Desi este un proces care ni se intampla tuturor, nimanui nu ii place sa aiba hainele patate din cauza transpiratiei sau sa emane mirosuri neplacute.

Tocmai de aceea, specialistii in medicina si cosmetica incearca sa creeze cele mai eficiente produse care sa reduca transpiratia si sa mentina un miros placut al pielii. Insa atunci cand transpiratia este excesiva, deodorantele si antiperspirantele obisnuite nu fac fata pentru a o trata.

Ce este transpiratia excesiva?

Hiperhidroza sau transpiratia excesiva este o afectiune ce se manifesta, de regula, in cazul persoanelor cu probleme hormonale, renale sau ale glandei tiroide. In astfel de cazuri, este foarte important ca persoanele care prezinta aceste simptome sa se supuna unui examen medical amanuntit.

Hiperhidroza poate fi insa si o afectiune de sine statatoare, al carei tratament difera de la injectii cu botox la folosirea cutanata a unor produse special concepute pentru a ameliora simptomele.

Transpiratia obisnuita si diferentele dintre aceasta si hiperhidroza

Persoanele care nu se confrunta cu transpiratia abundenta pot rezista pe durata intregii zile fara sa emane mirosuri neplacute, pe cand hiperhidroza se manifesta prin transpiratia excesiva a uneia sau mai multor zone ale corpului, precum palmele, talpile, zona axilei sau chiar zona inghinala; aceasta nu poate fi impiedicata sau ameliorata cu ajutorul deodorantelor si antiperspirantelor obisnuite si necesita folosirea unor produse speciale, asa cum este Odaban Antiperspirant.

Tratamentul eficient pentru transpiratia excesiva

Testat dermatologic la clinici de prestigiu din Germania si recomandat de medici specialisti din intreaga lume inca din 1971, antiperspirantul Odaban este unul dintre cele mai eficiente produse de pe piata pentru transpiratia excesiva. Acesta poate fi aplicat local in aproape orice zona a corpului si este eficient pana la 7 de la aplicare, in unele cazuri.

Foto: Odaban.ro

Milioane de oameni din toata lumea il folosesc inca de la lansarea sa in 1971 si cei mai multi dintre ei s-au declarat foarte multumiti de rezultate. In plus, poate fi utilizat in asociere cu un deodorant obisnuit, cu un miros placut si nu impune restrictii pe durata folosirii.

Testat dermatologic si cu calificative foarte bune din partea medicilor specialisti, Odaban Antiperspirant te va ajuta sa iti recapeti increderea in tine si totodata sa poti purta din nou hainele preferate fara a avea grija transpiratiei excesive.

Odaban Antiperspirant este disponibil in farmacii si la adresa www.odaban.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#tratament transpiratie excesiva, #cauza transpiratie excesiva, #transpiratie excesiva Odaban , #pielea