Elena Udrea vrea sa fie mama si face dezvaluiri despre iubitul sau

Miercuri, 08 Iulie 2015, ora 08:16
7065 citiri
Elena Udrea vrea sa fie mama si face dezvaluiri despre iubitul sau
Foto: Arhiva Ziare.com

Elena Udrea a vorbit, marti, despre relatia sa amoroasa cu Valentin, barbatul care i-a fost aproape in cele mai grele momente. Mai mult, Udrea a dezvaluit ca, acum mai mult decat oricand, isi doreste un copil.

Udrea, care se afla in vacanta pe litoralul romanesc, a declarat, intr-un interviu acordat Kanal D, ca relatia sa cu Valentin este una mai veche, adaugand ca acesta a fost alaturi de ea pe toata perioada arestului.

"Este o relatie de care ma bucur, este mai veche si este un om care a stat langa mine si in cele 72 de zile cat am fost arestata si m-am bucurat ca atunci cand am iesit l-am gasit, de asemenea, alaturi de mine", a spus deputatul, mentionand ca doreste, totusi, sa isi tina viata privata departe de ochii presei.

Elena Udrea are un nou iubit: "A fost la mine in vizita, in arest, m-a sustinut permanent"

Intrebata daca isi mai doreste un copil, asa cum se intampla in urma cu cativa ani, fostul ministru a raspuns ca da, spunand ca "tot Universul lucreaza" pentru a-i indeplini dorinta.

"Cu atat mai mult acum. Cand incepi si iti doresti ceva foarte mult, o data ca sigur ti se intampla, doi: tot Universul lucreaza pentru a duce la indeplinirea a ceea ce-ti doresti.

In jurul meu vad numai familii cu copii. Familiile cu care m-am intalnit aici, la mare, au cate 3-4 copii. In jurul meu sunt numai familii tinere. Trebuie sa lucreze mai mult decat Universul", a precizat ea.

Elena Udrea a vorbit si despre cum este viata ei in afara gratiilor, marturisind ca acum traieste cea mai frumoasa perioada.

"M-am trezit la 6:00, intr-o liniste totata. Nu s-au tras zavoare, nu s-a strigat apel. Nu eram obligata sa ma spal si sa stau drepti ca venea apelul. Acum ma bucur si vreau sa ma bucur de viata, cu tot ce iti ofera ea. Traiesc cea mai frumoasa perioada a vietii mele", a dezvaluit Udrea.

Elena Udrea a fost casatorita cu omul de afaceri Dorin Cocos, insa a divortat de acesta in 2013, dupa un mariaj de zece ani. In prezent, este cercetata sub control judiciar in dosarul "Gala Bute".

Udrea trebuie sa se prezinte la Politie in zilele de marti si vineri, iar in aceasta perioada, fiind in vacanta la mare, fostul ministru merge sa dea cu subsemnatul la IPJ Constanta.

Udrea il regreta pe Mazare: Se vede ca nu mai e primar. Pana si M-ul de la Mamaia picase

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Elena Udrea iubit, #elena udrea copil, #Elena Udrea mama , #deputat