Coafuri simple, dar de impact pentru domnisoarele de onoare

Duminica, 02 August 2015, ora 21:45
6814 citiri
Coafuri simple, dar de impact pentru domnisoarele de onoare
Foto: Pexel/Gratisography

Miresele sunt in concentrul atentiei la o nunta, nu incape indoiala, dar si domnisoarele de onoare atrag priviri si trebuie sa arate perfect.

Dupa ce si-au ales rochia si pantofii urmeaza aranjatul, iar coafura reprezinta un aspect foarte important.

Trebuie sa tineti cont de rochie, tipul parului, de forma fetei si chiar de tema nuntii. Daca o faceti, problema e ca si rezolvata, obtinand acel aspect sexy, fermecator si elegant, cerut de ocazie!

Totul despre domnisoara de onoare si ce rochii se poarta in 2015

Puteti alege un coc, mai mic, mai mare, mai simplu sau mai complicat. Si asa numita "coada de cal" poate fi o varianta. Aspectul sexy si modern este garantat! Veti arata sic si la moda!

Prins cu bentite sau cu panglici, parul poate avea un aspect dragut, cu impletituri clasice sau frantuzesti, oferind un aer inocent.

Orice varianta ati alege, impletiturile trebuie sa va dea o infatisare fantastica. Innodat, impletit sau in coc, parul trebuie sa arate sanatos si stralucitor.

Femeile cu parul lung sunt mai avantajate, pentru ca au la indemana o gama mai larga de solutii. De la parul lasat liber pe spate, natural, usor ondulat sau incretit, pana la parul prins total sau pe jumatate, toate sunt variante minunate.

Miresele isi iau domnisoare de onoare mai corpolente ca sa para mai slabe

Cu elementele de decor pe care le are la dispozitie, puteti personaliza coafura si o puteti armoniza cu personalitatea, stilul si gustul vostru. Orice coafura, cat de simpla ar fi, daca este putin accesorizata, devine mult mai interesanta, mai atractiva.

Evitati excesele! Sunt de prost gust! Moda presupune uneori si excese, dar natura evenimentului nu permite asa ceva. Nu trebuie eclipsate personajele cheie, precum mireasa sau nasa sau chiar soacrele. Dar tenta jucausa este acceptata. Farmecul feminin este oricand sporit de o nota de fragilitate si de gingasie.

www.mireasa-perfecta.ro

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#coafuri domnisoare onoare, #coafuri domnisoare onoare nunta, #domnisoare onoare nunta, #domnisoare onoare , #nunta