A murit cantaretul Laurent Rossi

Sambata, 22 August 2015, ora 10:41
4761 citiri
A murit cantaretul Laurent Rossi
Foto: Captura YouTube

Cantaretul Laurent Rossi, fiul lui Tino Rossi, a murit la Paris, la varsta de 67 de ani, din cauza unui atac de cord survenit in locuinta sa, unde se afla singur.

"Sunt foarte trista si prabusita. Nu-mi vine sa cred", a declarat pentru AFP cantareata Mireille Mathieu. "Il cunosc de cand mi-am inceput cariera. Am fost foarte prieteni. Aveam aproape aceeasi varsta", a adaugat celebra interpreta franceza.

Date fiind circumstantele mortii, Parchetul din Paris a ordonat deschiderea unei anchete pentru clarificarea imprejurarilor decesului cantaretului.

El va fi inmormantat in cripta familiei din cimitirul marin Ajaccio de pe insula Corsica, acolo unde se odihneste si Tino Rossi, care a murit in 1983, precum si mama lui Laurent, actrita de origine italiana Lilia Vetti, decedata in 2003.

Nascut la 22 mai 1948, la Paris, Laurent Rossi, a fost unul dintre cei doi copii ai lui Tino Rossi, care a mai avut o fiica dintr-o casatorie anterioara.

Laurent Rossi a condus cu succes afacerile familiei, inclusiv proprietatea de la Scudo de pe insula Corsica, o vila situata intr-o zona cu pini la malul marii, inclusa in 2011 in albumul caselor persoanelor ilustre de catre Ministerul Culturii si deschisa pentru public.

El a avut intre 1968 si 1981 o cariera de cantaret pop, compozitor si producator, individuala sau alaturi de tatal sau.

Laurent Rossi a fost tatal a doi baieti, mai mentioneaza AFP.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Laurent Rossi murit, #cantaret francez murit , #cantareti