Catalin Morosanu face lumina: Iata ce s-a intamplat cu adevarat in lupta de la Torino

Sambata, 19 Decembrie 2015, ora 20:57
12246 citiri
Catalin Morosanu face lumina: Iata ce s-a intamplat cu adevarat in lupta de la Torino
Foto: Superkombat

Catalin Morosanu a explicat un moment ciudat petrecut in timpul luptei cu americanul Maurice Jackson, din cadrul galei K1 Local Kombat de la Torino.

Atunci, la putine secunde dupa inceputul meciului americanul s-a prabusit inexplicabil, desi nu a parut ca a fost lovit de roman. Acesta din urma a facut lumina in legatura cu acest incident.

"El a cazut de frica, nu i-am dat eu asa de tare. Eu stiu cum dau eu, cand dau un ciocan pai cade, frate. I-am dat un pumn dar nu dupa cap, i-am dat la ureche si d-asta s-a aruncat pe jos. A fost o situatie penibila pentru toata lumea.

E singurul adversar care face asa ceva, efectiv el nu se lupta. Asta sigur si-a falsificat palmaresul, cica avea 20 de meciuri, si-a luat un pumn in cap si a cazut jos.

Ati vazut dezamagirea in ochii mei, eu am tras de el, i-am tras si cateva bucati dupa ce a oprit meciul. Eu nu m-am antrenat atatea luni ca sa ii dau un pumn in cap sa cada jos", a spus Morosanu, citat de Sport.ro.

Victorie a lui Catalin Morosanu in gala K1 din Italia, dupa o descalificare uluitoare a adversarului sau (Video)

Dupa acel meci, Maurice Jackson a fost exclus pe viata din Local Kombat, chiar daca ulterior i-a cerut revansa lui Morosanu.

Acuzatii grave dupa lupta lui Morosanu de la Superkombat Torino: Am fost inselati

Lupta de la Torino a fost una ciudata, americanul de peste doi metri inaltime cazand la podea dupa primul pumn primit de la roman. La reluarea jocului, Jackson a refuzat lupta, chiar daca a fost rugat serios si de organizatori sa boxeze.

Dupa un minut de pauza, americanul a continuat, dar la cateva secunde s-a aruncat din nou pe jos, dupa o serie de pumni ai lui Morosanu care l-a impins in corzi, din nou fara sa fie lovit inainte sa cada si refuzand apoi lupta. El a fost descalificat in huiduielile publicului.

Catalin Morosanu a primit un mesaj incredibil - ce i-a transmis americanul pe care l-a batut mar (Video)

Ulterior, presedintele Superkombat, Eduard Irimia, a sustinut ca a fost inselat de agentul sportivului american, care si-ar fi inflorit palmaresul pentru a se putea lupta cu Morosanu.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#Catalin Morosanu lupta K1, #Morosanu gala K1 Torino, #Morosanu Jackson cazut podea , #stiri Catalin Morosanu