Control la Brasov, dupa sesizarile politistului Marian Godina - ce urmeaza

Vineri, 19 Februarie 2016, ora 21:52
5177 citiri
Control la Brasov, dupa sesizarile politistului Marian Godina - ce urmeaza
Foto: Facebook/Marian Godina

O echipa de control a efectuat verificari la Brasov in cazul sesizarilor facute de agentul sef Marian Godina iar toate informatiile aparute ulterior vor fi inaintate Parchetului, a precizat, vineri, inspectorul general al Politiei Romane, Bogdan Despescu.

"Echipa de control a efectuat verificari pentru agentul Godina, toate celelalte aspecte care au venit ulterior semnalarii in cauza vor fi inaintate spre competenta solutionare aceluiasi organ de parchet", a raspuns Despescu, cu prilejul sedintei de bilant a activitatii Politiei Romane pe 2015, intrebat de jurnalisti daca controlul de la Brasov a fost doar in cazul lui Godina.

Miting pentru Marian Godina - politistii ies luni in strada

El a precizat ca acel control a fost trimis ca urmare a semnalarilor din presa.

"Vizavi de cazul de la Brasov, fac precizarea ca acel control a fost trimis de inspectorul general al Politiei Romane, urmare a semnalarilor din presa. Controlul a stabilit aspecte de natura penala semnalate de agentul respectiv, fapt pentru care am inaintat pentru competenta solutionare la Parchetul Judecatoriei Brasov.

In concluzia respectiva se face referire la aspecte care pot atrage raspunderea penala, urmare a semnalarii agentului. Lasam parchetul sa se pronunte cu privire la aceasta cauza", a spus seful IGPR.

Cum reactioneaza Crucea Rosie in scandalul politistului Godina

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov, Postolache Florin Nicolae, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa ca asteapta raportul de la IGPR in cazul agentului sef Marian Godina si, in functie de datele din raport, vor fi efectuate incadrarile juridice corespunzatoare si se va dispune inceperea urmaririi penale si vor fi demarate cercetarile.

Raportul de control al IGPR a fost intocmit dupa un control efectuat marti la sediul IPJ Brasov de catre Directia de Control Intern al IGPR.

Celebrul politist Godina nu cedeaza presiunilor: Mi-am propus sa schimb acest sistem si o voi face

Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov a fost sesizat de catre Directia Control Intern, care a efectuat verificari privind "posibila savarsire a unor infractiuni in legatura cu serviciul de catre sefii profesionali" ai agentului sef Marian Godina, in legatura cu "presupuse interventii in afara cadrului legal, in sensul favorizarii unei persoane ce a fost sanctionata contraventional".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#control Brasov politist Godina, #caz politist Godina, #cercetari politist Godina , #politie