Hai la film, cu Cristina Cioran: Marele Urias Prietenos

Sambata, 03 Septembrie 2016, ora 12:27
7878 citiri
Hai la film, cu Cristina Cioran: Marele Urias Prietenos
Foto: Arhiva personala/Cristina Cioran

De cate ori nu ti s-a intamplat ceva nepotrivit, care te-a facut sa te gandesti: "asta mai lipsea!".

Iaca, mie mi se intampla tot timpul! Ti s-a rupt vreaodata tocul pantofului in timp ce dadeai un interviu cand ai mers la o premiera de film? Nu? Mie da! Ai stat jumatate de ora intr-un picior pana cand cineva milos ti-a lipit pantoful, care urma sa se rupa iar? Nu? Eu da! Hm! Iar o sa ziceti ca e semn ca ma marit! Sigur voi merge la o nunta si o sa prind si buchetul!

Dar de ce ne-am adunat aici? Pentru un film minunat, care merita vazut, un film pentru mari si mici, un film despre prietenie si sacrificiu, imaginatie si joaca, un film adorabil pe care vreau sa-l revad.

Din copilarie mi-am dorit sa joc in filme, mi-am dorit sa joc in filme fantasy. Inca sper sa ma "descopere" un regizor fix pentru asta.

Pana atunci vreau sa va spun ca mi s-a indeplinit un alt vis din copilarie, visul de a dubla vocile personajelor mele favorite. Recunosc cu mana pe inima ca imi place sa aud vocile originale, vocile actorilor care joaca in filme, dar pentru copii "cel mai minunat" lucru la filme e sa inteleaga, asa ca sunt aici!

Da, am dublat un personaj extrem de dragut in "The BFG" (Marele Urias Prietenos) si a fost minunat! Am dublat-o pe Mary, servitoarea reginei interpretata de actrita Rebeca Hall. Cica m-ar fi ales chiar Spielberg sa fac asta!!! Sunt foarte onorata, domnule Spielberg!

Data viitoare va rog sa ma si distribuiti! Joc orice: o baba cu negi, o fata batrana, o vrajitoare fericita, o zana...

Sa revenim la film. Este despre prietenie, despre cat de putin conteaza ca suntem diferiti si cat de mult conteaza sa fim umani, prietenosi si protectori cu cei din jurul nostru.

Umorul britanic este foarte bine ilustrat in film; mi-a deschis pofta de film britanic vazand poantele si comicul servit pe tava de secventele de la palatul reginei.

Pe scurt, o fetita orfana sufera de insomnii si petrece timp in lumea imaginara a cartilor. Vede, intr-o noapte, o creatura fantastica si intra in jocul uriasilor din alt taram.

Cate aventuri! Cate nazdravanii! Cate peripetii! Ar fi pacat sa va spun eu, mai bine mergeti la film, din 2 septembrie in cinematografe. Filmul merita vazut 3D!

Actorii romani care dubleaza:

Sophie: Nicole Cherry

Uriasul: Tomi Cristin

Regina: Coca Bleos

Mary: Cristina Cioran

The BGF

Regie: Steven Spielberg

Va pup!

Ps: am aruncat pantofii. Nu m-au meritat!

Cristina Cioran

Foto: Arhiva personala/Cristina Cioran

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#Marele Urias Prietenos, #The BGF trailer, #Marele Urias Prietenos voci dublate actori, #Marele Urias Prietenos Cristina Cioran, #Marele Urias Prietenos film , #cele mai noi filme