Alibec, comparat cu un atacant de legenda - ce spun Mutu si antrenorul lui AS Roma

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 21:20
4599 citiri
Alibec, comparat cu un atacant de legenda - ce spun Mutu si antrenorul lui AS Roma
Foto: Facebook/ AS Roma

Denis Alibec, atacantul Astrei care este anuntat transferat la Steaua, este laudata atat de Adrian Mutu si Bogdan Lobont, cat si de antrenorul portarului roman de la AS Roma, Luciano Spalletti, inaintea meciului direct dintre italieni si campioana Romaniei, din Europa League.

Adrian Mutu il compara pe Alibec cu fostul sau coleg de la Inter Milano, Christian Vieri.

"Alibec este un jucator foarte bun. Are calitati foarte mari. Este cel mai bun atacant din Romania.

Seamana cu Christian Vieri. Alibec este mai tehnic si mai rapid, dar ca forta, seamana cu Vieri", a spus fostul atacant al nationalei, citat de Gazeta Sporturilor.

La randul sau, Bogdan Lobont, portarul celor de la AS Roma, echipa pe care Astra o va intalni joi seara in grupele Europa League, spune despre Alibec ca este cel mai periculos jucator al formatiei.

"Au jucat un fotbal frumos, dar in acest sezon au pierdut cativa jucatori importanti. Alibec este cel mai periculos jucator, dar mai sunt si Sapunaru sau Budescu. Apoi, portarul Silviu Lung vine dintr-o familie de sportivi, tatal sau a aparat pentru nationala Romaniei.

Pe hartie noi suntem favoriti, dar trebuie sa aratam asta pe teren. Nu va fi usor, toate echipele vor sa castige impotriva noastra", a precizat portarul, potrivit News.ro.

Nu in ultimul rand, Luciano Spalletti, antrenorul italienilor, spune ca Denis Alibec este un jucator "interesant" si a avut cuvinte de lauda si pentru Marius Sumudica.

"Este un antrenor cu o cariera originala, a schimbat des echipele si stie cum sa se adapteze in functie de situatie, stie cum sa 'schimbe hainele'. Au castigat campionatul anul trecut, au jucatori care au ajuns si la echipa nationala.

Au atacantul central, Alibec, care e un jucator interesant si care am inteles ca a fost cumparat de Steaua. E un jucator care loveste bine mingea, care porneste mereu din partea centru-stanga, si care e foarte puternic fizic. Daniel Niculae e un jucator la care sa fim atenti.

(...) Vor face un joc de asteptare si vor incerca sa exploateze spatiile noastre. Va fi un meci greu. Noi suntem mai puternici, dar trebuie sa demonstram asta", a spus Spalletti, potrivit Sport.ro.

Iata care sunt ultimele detalii despre transferul atacantului, prezentate de mama sa

Transferul lui Denis Alibec la Steaua a fost anuntat miercuri dimineata. Ultimele negocieri ar fi avut loc in noaptea de marti spre miercuri intre oficialii celor doua cluburi, care s-ar fi inteles asupra sumei de transfer.

Gigi Becali a dezvaluit detaliile contractului, iar apoi l-a contrazis pe Denis Alibec, care spusese ca nu a semnat contractul.

Steaua va plati 1,5 milioane de euro pentru Alibec, o parte din bani urmand a fi platiti imediat, iar restul in iarna, atunci cand jucatorul va ajunge sub comanda lui Reghecampf.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Denis Alibec comparat Vieri, #Mutu declaratii Denis Alibec, #antrenor AS Roma Denis Alibec, #AS Roma Astra Europa League, #Denis Alibec transfer Steaua , #stiri Alibec Denis