Dinamo - Astra: Reactiile antrenorilor dupa un meci plin de greseli de arbitraj

Duminica, 30 Octombrie 2016, ora 10:18
4218 citiri
Dinamo - Astra: Reactiile antrenorilor dupa un meci plin de greseli de arbitraj
Foto: Hepta.ro

Ioan Andone si Marius Sumudica au vorbit despre rezultatul de egalitate dintre Dinamo si Astra, scor 2-2, din etapa a 14-a a Ligii 1.

Desi golurile giurgiuvenilor au fost marcate in urma unor greseli de arbitraj, cei doi antrenori au evitat sa comenteze prea mult pe seama prestatiei lui Cristi Balaj.

Reactia lui Andone: "Balaj a arbitrat bine, pana la faza penalty-ului. Am o simpatie fata de el, e printre putinii arbitri care a jucat si fotbal. I-am spus la final ca s-a inselat, n-am protestat deloc, i-am spus frumos. Oricum, eu il vreau in continuare ca arbitru. La primul gol nu a intrat mingea in totalitate, dar si aici te poti insela. Noi nu aveam voie sa pierdem, s-a vazut lipsa de experienta a jucatorilor nostri.

Jucatorii au dreptate, au de ce sa fie suparati, dar noi nu trebuia sa-l lasam pe Teixeira cu fata spre poarta noastra la faza penalty-ului, dar, asa cum am zis, e vorba despre lipsa de experienta. Am jucat bine 80 de minute, apoi am facut mari greseli in aparare. Daca eram inteligenti, dadeam si golul al treilea". (sursa: Dolce Sport)

Reactia lui Sumudica: "Am avut si noroc, dar meritat. Ne-am dorit foarte mult, am luptat pana in ultimul minut, am riscat si am dominat Dinamo in ultimele 20 de minute, noi avand un om in minus. Felicit jucatorii. Am fost si eu inspirat la schimbari si pentru ca l-am urcat pe Sapunaru.

Este un punct important pentru noi. Foarte important este meciul de joi, cu Plzen. Nu eram atat de suparat azi daca pierdeam, pentru ca meciul care conteaza este cel de joi, cu Plzen. Daca vom castiga, avem sanse la primavara europeana. Pana in minutul 80, cred ca noi nu am avut nicio decizie pro, daca s-a gresit in final, imi pare rau. Chiar daca penalty-ul nu a fost, totusi am avut puterea de a reveni si sa ii dominam ultimele 20 de minute, cu un om in minus. Si pana la urma au cedat cei de la Dinamo".

Dinamo a condus cu 2-0, insa apoi a fost egalata pe final. Cristian Sapunaru a marcat din lovitura libera dupa o faza in care mingea nu a intrat cu intreaga circumferinta in poarta, iar apoi Astra a beneficiat de un penalti eronat acordat in minutul 90+3.

C.S.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Dinamo Astra, #remiza Dinamo Astra , #stiri Dinamo