Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Becali si CS U Craiova, asteptati cu bani in Liga a 2-a

Joi, 29 Decembrie 2016, ora 15:43
9967 citiri
Becali si CS U Craiova, asteptati cu bani in Liga a 2-a
Foto: Facebook/ Alexandru Chipciu

Steaua si CS U Craiova au reusit transferuri spectaculoase in acest an, vanzand jucatori pe milioane de euro. Acum, echipele din Liga a 2-a de la care au plecat acei jucatori asteapta cota din banii primiti.

Astfel, FC Brasov trebuie sa incaseze 750.000 de euro, adica 20 la suta, din suma de transfer platita de Anderlecht Bruxelles pentru Alexandru Chipciu, relateaza Gazeta Sporturilor, care il citeaza pe antrenorul brasovenilor, fostul dinamovist Cornel Talnar.

Potrivit sursei citate, Talnar i-a cerut banii lui Gigi Becali, iar acesta ar fi dat doar un avans din acea suma, respectiv 100.000 de euro.

Saptamana trecuta, presedintele lui FC Brasov, Gabriel Florescu, a spus ca au fost discutii si cu Valeriu Argaseala, dar ca nu au fost virati banii din transferul realizat in vara.

De aemenea, dupa ce CS U Craiova l-a vandut pe Bogdan Vatajelu in Cehia, la Sparta Praga pentru circa 1,4 milioane de euro, formatia de la care a plecat acesta, Metalul Resita, asteapta de asemenea 20 la suta din suma de transfer.

"Ne asteptam la un transfer afara al lui Vatajelu, pentru ca din 2014 tot spun ca e unul dintre cei mai buni fundasi din Romania. Locul lui este intre primele trei campionate din Europa, iar Sparta Praga va fi o rampa de lansare catre fotbalul cu adevarat performant.

(...) Ne va veni o suma importanta din transferul lui si cu ea vom incerca sa iesim din insolventa achitand din datorii. Vom vedea ce suma va intra in contul Metalului. Am o relatie foarte buna cu cei de la Craiova si nu vor fi probleme. Procentul nostru este de 20% din suma de transfer", a spus Catalin Rufa, finantatorul echipei, citat de Gazeta Sporturilor.

Metalul este pe locul 18 in Liga a 2-a, retrogradabil, in timp ce FC Brasov este pe 3, care duce la barajul de promovare/retrogradare cu echipa ce va termina pe locul 12 in Liga 1.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Gig Becali bani Chipciu FC Brasov, #CS U Craiova bani transfer Vatajelu, #Vatajelu transfer Sparta Praga , #Steaua