Vom putea comanda masina Uber direct din Google Maps

Vineri, 13 Ianuarie 2017, ora 14:47
2853 citiri
Vom putea comanda masina Uber direct din Google Maps
Foto: Facebook/Uber

Utilizatorii care cauta o destinatie anume in Google Maps pot acum sa-si comande un Uber, direct din aplicatie, pentru a ajunge la destinatia dorita.

Acest nou serviciu vine alaturi de rezervarile la restaurante sau hoteluri, disponibile deja in Google Maps, in unele regiuni ale lumii.

Vezi si Uber a inceput sa urmareasca pasagerii chiar si dupa terminarea calatoriei

Comenzile se pot realiza integral din Google Maps, nefiind vorba de o simpla trimitere catre aplicatia Uber. Singura conditie este logarea in Google Maps cu contul Uber pentru ca datele personale si cardul sa fie folosite pentru comenzi.

Noua facilitate face parte dintr-un plan mai mare al celor de la Google, care vor sa ofere acces si la alte servicii de ride sharing sau taximetrie alaturi de Uber. Acestea vor fi afisate in cadrul aplicatiei in functie de disponibilitatea pe regiuni a fiecarui serviciu.

Noua optiune este lansata la nivel global, dar implementarea se face treptat, ceea ce inseamna ca nu toti utilizatorii vor avea acces dintr-o data la aceasta.

Citeste si Taxiul fara taximetrist: Cum e sa mergi cu masina Uber fara sofer (Video)

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Uber comanda Google Maps, #Uber masina comanda , #Uber