Gigi Becali, dupa ultima plecare de la Steaua: I-am pacalit pe toti, doar un jucator a confirmat

Sambata, 28 Ianuarie 2017, ora 10:21
5973 citiri
Gigi Becali, dupa ultima plecare de la Steaua: I-am pacalit pe toti, doar un jucator a confirmat
Foto: Facebook/ Adrian Popa

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a spus, dupa transferul lui Adi Popa la Reading, in Anglia, ca doar un jucator vandut in ultimii ani in afara tarii a confirmat.

In plus, omul de afaceri sustine ca "i-a pacalit pe toti", pentru ca cei mai multi dintre jucatorii transferati in strainatate nu au dat randament.

"Niciodata, cand e vorba de bani, nu ma consult cu nimeni, pentru ca la bani ma pricep mai bine ca toti. Dar, sa spui ca vindem ieftin? Eu nu stiu ce vand altii, dar ce am vandut eu... pe Stanciu, eu le-am luat banii cu ochii.

Eu i-am si pacalit, daca vrei. Pai, i-am pacalit pe toti, daca niciunul dintre ei nu a dat randament. Poate doar Chipciu a confirmat. In rest, nici Chiriches, nici Gardos. Am negociat 10 milioane pe Chiriches, dar am acceptat suma mai mica ca sa iau banii mai repede cu un an jumate", a spus Becali, la Digi Sport.

Sursa citata trece in revista transferurile facute de Steaua in ultimii patru ani. Astfel, dintre jucatorii aflati in lot la victoria cu Chelsea Londra, din 2013, doar Lucian Filip nu s-a transferat. Ceilalti jucatori au fost vanduti pentru un total de 27,9 milioane de euro, fata de 10,6 milioane cat a costat aducerea lor. Cei mai scumpi dintre acestia au fost Chiriches (9,5 milioane de euro) si Gardos (6,8 milioane de euro).

Printre acestia nu se afla si Nicolae Stanciu, sosit la Steaua dupa meciul cu Chelsea, si care a fost transferat in vara la Anderlecht Bruxelles pentru o suma totala de 9,8 milioane de euro.

Britanicii de la Reading, locul 4 din Championship, liga a doua engleza, au oferit 600 de mii de euro in schimbul lui Adi Popa, iar jucatorul pleaca sambata in Anglia pentru a semna contractul.

In varsta de 28 de ani, Adi Popa a ajuns la Steaua in 2012, de la Concordia Chiajna, pentru 400 de mii de euro. Are 25 de goluri in 210 meciuri pentru vicecampioana, inclusiv 5 partide in grupele Ligii Campionilor.

Jucatorul a marcat 3 goluri pentru Steaua in acest sezon, in 31 de partide, si a devenit titular in nationala Romaniei.

Popa a mai avut oferte din Turcia si Coreea de Sud in aceasta iarna.

Adi Popa a refuzat o oferta din campionatul Spaniei: M-am sfatuit cu Tamas

Ce spune Adi Popa, dupa plecarea de la Steaua

Salariul lui Adi Popa in Anglia, facut public: Va castiga o suma impresionanta

Adi Popa a renuntat la o suma uriasa ca sa plece de la Steaua

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#Gigi Becali transferuri Steaua, #Adi Popa transfer Reading, #Adi Popa transfer Anglia, #Popa plecat Steaua , #Steaua