CFR Cluj invinge Astra in play-off-ul Ligii 1

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Vineri, 17 Martie 2017, ora 22:30
9479 citiri
CFR Cluj invinge Astra in play-off-ul Ligii 1
Foto: LPF

CFR Cluj si-a revenit rapid dupa infrangerea cu Steaua si a reusit sa invinga campioana Astra in etapa a doua a play-off-ului Ligii 1.

"Feroviarii" s-au impus pe teren propriu cu scorul de 3-2 si au urcat provizoriu pe pozitia a treia a clasamentului.

Partida din Gruia a inceput practic de la scorul de 0-1, Ionita tasnind de la limita offside-ului in minutul 3 si deschizand scorul cu un sut de la marginea careului.

Cinci minute mai tarziu, Budescu a sutat inselator dintr-o lovitura libera din partea stanga, insa balonul a lovit bara portii lui Minca. Dupa alte trei minute, Omrani a marcat pentru 1-1, dar reusita i-a fost anulata pentru un offside inexistent.

A venit insa minutul 15, iar Paun s-a inaltat foarte bine in careul mic al Astrei si a trimis in plasa un balon centrat bine de Deac. Imediat, la un nou atac al clujenilor, Omrani l-a lovit cu balonul in figura pe Lung junior, iar portarul Astrei a ajuns la spital, comotionat.

In finalul primei reprize, Omrani a lovit si el bara cu un sut din cadere din 9 metri, iar dupa aceea Marius Sumudica a fost eliminat din cauza protestelor, fiind trimis in tribune de Coltescu.

Au venit prelungirile reprizei, cand Omrani a fost gasit bine in careul advers, sutul sau a fost respins de Iliev, insa balonul a ajuns dupa un carambol la Deac, acesta marcand cu un sut din doi metri.

Partea secunda a fost mai linistita in prima ei jumatate, Omrani ducand scorul la 3-1 in minutul 72, atunci cand a profitat de o gafa enorma a defensivei Astrei. Trei minute mai tarziu, acelasi Omrani a obtinut un penalti, insa Antal a irosit lovitura de pedeapsa.

In fine, Astra a redus din diferenta in minutul 90, dupa reusita lui Sapunaru, iar Minca a salvat cele trei puncte ale CFR-ului cu o interventie spectaculoasa la sutul lui Fabricio, din prelungiri.

CFR Cluj - Astra 3-2

Au marcat: Paun '15, Deac '45+2, Omrani '72/ Ionita '3, Sapunaru '90

ECHIPELE DE START

CFR: Minca - T. Lopes, Larie, A. Muresean, Camora - Nascimento, Gomelt - Deac, A. Paun, Nouvier - Omrani

Rezerve: T. Marc, Horj, Peteleu, L. Rus, L. Antal, J. Ruiz, C. Bud

Antrenor: Vasile Miriuta

Astra: Lung jr - Al. Stan, Sapunaru, Fabricio, J. Morais - Takayuki, Lovin - Al. Ionita II, Budescu, Teixeira- D. Niculae

Rezerve: iliev, Belu, Bus, Florea, Oros, Boubacar, Pitian

Antrenor: Marius Sumudica

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#CFR Astra Liga 1, #Liga 1 meciuri rezultate, #CFR Astra rezultat Liga 1 , #Liga I