De ce nu s-a mai batut cu Badr Hari si cat vrea sa mai lupte - Interviu cu Catalin Morosanu

Marti, 25 Aprilie 2017, ora 12:21
31646 citiri
De ce nu s-a mai batut cu Badr Hari si cat vrea sa mai lupte - Interviu cu Catalin Morosanu
Foto: Superkombat

Lupta dintre Catalin Morosanu si Badr Hari se anunta a fi una exploziva, dar n-a mai avut loc, iar luptatorul roman prezinta motivele pentru care marocanul s-a sustras.

"Hari a simtit ca nu este pregatit", spune campionul roman.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Morosanu a prefatat si lupta cu uriasul Krupadziorow, din cadrul galei Superkombat, care va avea loc pe 6 mai, la Palacio Vistalegre din Madrid.

"Parerea mea e ca va fi un meci de trei reprize. E un sportiv cu 15 centimetri mai inalt decat mine si cu 10 de kilograme in plus, gabaritul sau este impresionant", a spus Morosanu pentru Ziare.com.

Ajuns la 32 de ani, luptatorul cu 43 de victorii in circuitul K1 spune ca nu se gandeste la retragere si ca se va mai bate cu siguranta cel putin doi ani.

Iar in acesti ultimii ani de lupte, Morosanu are un scop: "Vreau sa ma retrag in glorie. Mai am cativa ani de cariera, vreau sa las in urma mea, sa las ceva in istoria kickboxingului romanesc. Asta e dorinta mea cea mai mare".

Dar iata interviul acordat Ziare.com de Catalin Morosanu:

3 infrangeri in 2016, dar un 2017 inceput excelent, cu o victorie impresionanta in fata lui Greene. Ce-ai schimbat fata de anul trecut?

In primul rand, pe partea de pregatire. Acum ma antrenez mult mai serios, dimineata sunt la pregatire fizica, iar seara la sala. Fac doua antrenamente pe zi fiindca infrangerile nu mi-au picat deloc bine. Acum, nu mai ratez niciun antrenament, o sa vedeti un alt Morosanu in 2017.

Urmeaza uriasul Krupadziorow. Cat crezi ca rezista?

Parerea mea e ca va fi un meci de trei reprize. E un sportiv cu 15 centimetri mai inalt decat mine si cu 10 de kilograme in plus, gabaritul sau este impresionant. Daca voi il subestimati, eu nu o fac. S-a batut trei reprize cu Daniel Sam, de fapt l-a invins pe Daniel Sam la puncte, iar eu iau in serios acest meci.

Polonezul de 1,98 metri si 115 kilograme si-a castigat locul pentru o confruntare cu Morosanu dupa ce l-a invins, la Bucuresti, pe campionul din cusca americana, Tony Johnson jr, in prima repriza.

Dupa atatea lupte si victorii mari, ce il mai motiveaza pe Morosanu?

Ionut, vreau sa ma retrag in glorie. Mai am cativa ani de cariera, vreau sa las in urma mea, sa las ceva in istoria kickboxingului romanesc. Asta e dorinta mea cea mai mare. In plus, cand vad cum reactioneaza publicul de fiecare data cand sunt in ring, nu vreau sa il mai dezamagesc. Iar la Madrid, mobilizarea este deja incredibila. Vreau sa le ofer romanilor din Spania o bucurie in felul meu pentru a le rasplati increderea.

Exista vreun luptator cu care ai vrea sa te bati?

La ora actuala, nu e vreun sportiv anume pe care as vrea sa-l intalnesc.

Care a fost motivul pentru care Badr Hari n-a mai vrut sa lupte cu tine?

S-a tot vehiculat ca era doar un zvon. Total fals. Eu semnasem deja contractul pentru meci, dar prima oara, Hari a simtit ca nu este pregatit, iar a doua a avut acele probleme cu legea. Totul era pregatit pentru ca meciul sa aiba loc.

Cat mai ai de gand sa lupti? Ai stabilit varsta la care vei spune stop?

Nu mi-am propus o varsta anume, dar probabil voi mai continua inca doi trei ani.

Pe langa Morosanu, Eduard Irimia a anuntat ca vor mai fi prezenti la Madrid si romanii care au facut senzatie la gala Superkombat de la Bucuresti, Cristian Ristea si Eduard Chelariu.

Pretul unui bilet este de 25 de euro si poate fi achizitionat de pe ticketea.com, dar si din magazinele romanesti din comunitatea Madrid.

Gala va putea fi urmarita in Romania pe Sport.ro, iar in America de Nord pe celebrul canal CBS Sports Network.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Morosanu lupta Badr Hari, #Morosanu lupta Madrid Krupadziorow, #gala Superkombat Madrid , #stiri Catalin Morosanu
Comentarii
Poza Flying_Dutchman
Flying_Dutchman
rank 1