Reactia antrenorului de la CSM Bucuresti, dupa cucerirea medaliilor de bronz in Liga Campionilor

Duminica, 07 Mai 2017, ora 22:07
5013 citiri
Reactia antrenorului de la CSM Bucuresti, dupa cucerirea medaliilor de bronz in Liga Campionilor
Foto: hepta.ro

Antrenorul echipei de handbal feminin CSM Bucuresti, Per Johansson, a declarat, duminica, dupa victoria Buducnost, ca este foarte fericit ca a castigat cu formatia sa medalia de bronz la turneul Final4 al Ligii Campionilor, precizand ca nimeni nu va tine minte cine s-a clasat pe locul 4.

"Fetele m-au sustinut intr-un mod exceptional. Ieri am facut un meci prost, dar asa se intampla in sport cateodata. Am revenit insa, am jucat ca o echipa si am castigat medalia de bronz. Iar medalia este foarte importanta, o poti pune in vitrina si te poti mandri cu ea. Nimeni nu va tine minte cine a terminat pe locul 4. Sunt foarte fericit. Este de asemenea foarte important pentru club, ca am luat bronzul. Eu unul mi-am dorit foarte, foarte tare aceasta medalie si sunt fericit ca am castigat-o", a spus el.

Tehnicianul suedez a recunoscut faptul ca Gyori ETO si Vardar Skopje sunt echipe mai bune ca CSM in momentul de fata si merita sa joace finala mare. "Cu tot respectul pentru Buducnost, dar Vardar a fost ieri mult mai buna. Nu sunt psiholog, dar ieri fetele noastre si-au pierdut increderea in ele, chiar si jucatoarele importante din cadrul echipei. A fost o noapte grea, m-am trezit la 6 dimineata si m-am gandit la acel meci. Nu am vrut sa analizez in amanunt jocul celor de la Buducnost, doar cat sa imi fac o idee, iar cu fetele am vorbit putin inainte de meci. Le-am spus ca trebuie sa aratam respect fata de club, fata de munca noastra de pana acum, pentru ca e usor sa dam cu piciorul la tot. Iar ele au inteles si au aratat asta pe teren. Vardar si Gyori sunt echipe mai bune si noi trebuie sa acceptam asta", a afirmat el.

Per Johansson, care se va desparti de CSM Bucuresti la finalul acestui sezon, a precizat ca s-a simtit onorat sa conduca formatia din Capitala. "Sunt foarte onorat ca am avut ocazia sa antrenez la acest nivel. A fost un vis sa fiu antrenorul acestei echipe, voi mai ramane in Bucuresti in urmatoarea perioada, asa ca ma voi bucura de ceea ce a mai ramas. Bineinteles ca m-as intoarce in viitor la Bucuresti, insa acum respect decizia clubului de a o instala pe Helle Thomsen (n.r. - antrenoarea daneza va prelua echipa din aceasta vara). Asa ca le urez mult succes. CSM va ramane insa in inima mea pentru totdeauna. Mai ales ca am cu mine aceasta medalie", a adaugat Johansson.

CSM Bucuresti a castigat medaliile de bronz in Liga Campionilor la handbal feminin, duminica, dupa ce a invins-o pe Buducnost Podgorica cu scorul de 26-20 (13-12), in finala mica a turneului Final4 disputata in Papp Laszlo Sportarena din Budapesta.

CSM Bucuresti a castigat finala mica a Ligii Campionilor

In finala Ligii Campionilor, echipa maghiara Gyori Audi ETO KC intalneste duminica formatia macedoneana Vardar Skopje.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#reactie Per Johansson meci CSM Bucuresti, #declaratii antrenor CSM dupa bronz Liga , #stiri CSM Bucuresti