Admitere 2017/2018: Universitatea Spiru Haret, programe de studii pentru o cariera solida

Advertorial
Luni, 03 Iulie 2017, ora 09:00
21311 citiri
Admitere 2017/2018: Universitatea Spiru Haret, programe de studii pentru o cariera solida

Universitatea Spiru Haret, institutie ce se caracterizeaza prin deschidere internationala si programe educationale performante, da startul procesului de admitere pentru anul universitar 2017/2018.

Oferta educationala este una complexa, cuprinzand 60 programe de licenta si 40 programe de masterat, acestea fiind in permanenta actualizate in functie de transformarile cheie de pe piata muncii.

Cele mai competitive specializari din cadrul celor 14 facultati ale institutiei, potrivit cifrelor inregistrate anul trecut au fost: Educatie Fizica si Sport, Informatica, Psihologie, Management si Drept.

Programe de studii, pentru un parcurs profesional solid

Insertia profesionala a absolventilor este un criteriu esential pentru Universitatea Spiru Haret, de aceea institutia a reconfigurat in permanenta planurile de invatamant si programele de studii, astfel incat absolventii sa-si dezvolte competente si abilitati profesionale, valori si aptitudini inca din primul an de facultate.

Conform raportului Universitatii Spiru Haret de anul trecut, 68.22% din numarul absolventilor care au promovat examenul de licenta, sunt angajati in domeniul pe care l-au urmat pe perioada studiilor.

Institutia de invatamant are capacitatea de a raspunde provocarilor carora trebuie sa le faca fata universitatile in prezent, precum numarul redus de absolventi de liceu cu diploma de bacalaureat, scaderea nivelului de pregatire al absolventilor de liceu, abandonararea studiilor etc.

Ariile de studiu cuprind o paleta larga de specializari, dintre care amintim: Drept, Informatica, Psihologie, Jurnalism, Stiinte economice, Litere, Educatie fizica, Politie locala, Resurse umane, acestea avand o vizibilitate crescuta in momentul de fata in ofertele comunicate de catre angajatori.

Universitatea Spiru Haret are totodata si programe de studii de licenta in limba engleza in Arhitectura si Marketing.

Conform Declaratiei de la Bologna (1999), semnata inclusiv de tara noastra, studiile universitare de licenta pot fi continuate prin masterat, iar in cazul specializarilor cu o durata de 3 ani, continuarea acestora se impune in mod obligatoriu.

Masteratele din cadrul universitatii au drept misiune aprofundarea pregatirii specialistului in domeniul ales, astfel incat sa-si formeze abilitatile profesionale si sa faca fata cu brio provocarilor profesionale, care devin din ce in ce mai complexe.

Admiterea la Universitatea Spiru Haret se poate face pana pe data de 30 septembrie 2017, iar informatii suplimentare privind procesul de inscriere se pot gasi la adresa www.admitere.spiruharet.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#admitere Spiru Haret , #universitati