Construieste casa visurilor tale din busteni (lemn rotund)

Advertorial
Marti, 18 Iulie 2017, ora 12:40
75600 citiri
Construieste casa visurilor tale din busteni (lemn rotund)

Construirea unei noi case este una dintre cele mai importante decizii pe care le vei lua vreodata, iar pentru majoritatea dintre noi este un eveniment care se intampla doar o singura data in viata.

O casa trebuie construita pentru a rezista la intemperii, la conditiile meteo mai vitrege si la utilizarea de zi cu zi, dar in acelasi timp trebuie sa fie frumoasa si sa se pastreze pentru generatiile viitoare.

Tendintele in constructii vin si pleaca, insa casele din lemn rotund (case din busteni), corect construite, vor fi mereu o alegere buna. Lemnul are un design spectaculos, cu caracteristici dramatice, care vor arata bine pentru o lunga perioada de timp, completand perfect o casa uimitoare.

LOG HOME, o companie specializata in constructii din Vatra Dornei, judetul Suceava, va realiza pentru tine mai mult decat o simpla casa. Lemnul unic, profilurile exclusive, inovatia, sunt toate in armonie cu mediul si iti vor oferi confort si bunastare.

Imagineaza-ti cum va arata casa ta confortabila din lemn masiv, simpla, naturala si construita folosind tehnologii de ultima generatie. Casa ta va fi un super spatiu de locuit, confortabil, modern, unde experimenta un nou mod de viata.

LOG HOME realizeaza case din lemn rotund atat pe teritoriul tarii cat si in Europa, avand un portofoliu variat de proiecte executate. Cele mai reprezentative dintre ele se pot vedea pe pagina lor web www.loghome.com.ro: case de vacanta, case de odihna, foisoare, cabane, pensiuni, bancute, leagane, decoratiuni etc.

Ca si client, poti alege propriul design sau poti sa te consulti cu o echipa specializata pentru a lua cele mai bune decizii in privinta locuintei tale. Datorita multiplelor structuri, dimensiuni si configuratii prezente peste tot, ai de unde alege modelul mult visat.

Ia in considerare principalele avantaje ale caselor din lemn pe care acestea le detin atunci cand te hotarasti sa construiesti: rezistenta mecanica si stabilitate, siguranta in caz de incendiu (tratarea ignifuga a lemnului), sunt igienice, sanatoase si au o mare siguranta in utilizare.

De asemenea remarcam faptul ca aceste case din lemn au o protectie si o siguranta impotriva zgomotului, economisesc energie si retin caldura. Tine seama si de faptul ca timpul de executie al unei case din lemn este mult mai scurt decat timpul de executie al unei case din alt material de constructie.

Cu o astfel de casa construita din lemn, nu poti decat sa te bucuri de un nou mod de viata, mai sanatos, mai natural, cu o protectie sporita impotriva agresiunilor moderne.

Acceseaza www.loghome.com.ro pentru mai multe detalii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Operatorii economici care nu vor respecta obligaţia de a asigura dotarea automatelor comerciale cu aparate de marcat electronice fiscale (AMEF), în vederea transmiterii datelor fiscale către...
#casa busteni, #cabana busteni, #casa lemn rotund , #vila