Horoscop: 15 decembrie 2017

Vineri, 15 Decembrie 2017, ora 07:07
6593 citiri
Horoscop: 15 decembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Sagetator

Te folosesti de ceva nu tocmai onest pentru a castiga increderea cuiva. Realizezi pe loc ca nu ai procedat foarte bine si vorbesti cu sinceritate despre ce s-a intamplat. Pana seara o sa afli cum sa schimbi situatia.

Capricorn

Ai in cap un scenariu ce pare desprins din filme. Coboara putin cu picioarele pe pamant si gandeste-te la realitate. Uneori este bine sa visezi, dar trebuie sa fii si ancorat in ceea ce se intampla cu adevarat. Cel mai bine ar fi sa iti analizezi sentimentele cu atentie pentru a sti clar ceea ce iti doresti.

Varsator

Niste amintiri comune cu un prieten si de care discutati acum te fac sa iti doresti sa ajungi neaparat intr-un loc in care nu ai mai fost de multa vreme. Vrei sa uiti de tot si sa retraiesti acele momente.

Pesti

Ai vrea sa mergi intr-o directie, dar ceva din interior te trage in alta. Nu esti sigur pe tine. Inainte sa faci vreun pas, clarifica-ti tu aceste lucuri cu tine insuti.

Berbec

Vremea este perfecta pentru ceea ai de gand sa faci astazi, asa ca nu sta pe ganduri si fa ca planurile sa devina realitate cat mai repede. Prieteni dragi te vor insoti.

Taur

Incerci sa te reconectezi cu o persoana. Vreti sa va revedeti dupa o perioada in care parca ati trait in lumi diferite. E posibil sa fi mers in directii diferite si, chiar daca doriti, sa nu va mai puteti intelege acum.

Gemeni

In ultima vreme ai notat multe chestii. Ai notat sentimente, trairi, momente deosebite, clipe mai putin bune. Acum e cazul sa tragi linie si sa indepartezi din viata ta ceea ce nu iti face bine.

Rac

Nu poti sa ajungi undeva unde iti doresti la sfarsitul anului, dar o poti face acum. Nu momentul este important pentru tine, ci oamenii si locul de acolo.

Leu

Visezi la ceva ce iti doresti de multa vreme. Esti foarte aproape de pasul in care vei obtine acel lucru si ai emotii foarte mari. Sunt atat de mari, incat nu stii cum trebuie sa procedezi.

Fecioara

Vrei sa fii un om mai bun. Nu doar in aceasta perioada, ci in general. Vrei sa lasi in urma ta doar soare si zambete. Va trebui sa depui un efort sporit pentru a ajunge in acel punct dorit.

Balanta

Este una dintre cele mai frumoase perioade din an, dar tu esti foarte plictisit. Nimic nu te face sa tresari. Asta pana inspre seara cand cineva drag va face ceva ce te va impresiona.

Scorpion

Vei fi toata ziua pe fuga, pentru ca seara vrei sa mergi intr-un loc in care te simti ca acasa. Poate chiar la parinti. Se anunta cateva ore de voie buna si in care te vei umple de energie.

Citeste si Horoscopul lunii decembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop 15 decembrie, #horoscop 2017 , #horoscop zilnic