Destinatie surprinzatoare pentru Cristiano Bergodi, dupa despartirea de FC Voluntari

Marti, 31 Decembrie 2019, ora 13:27
9371 citiri
Destinatie surprinzatoare pentru Cristiano Bergodi, dupa despartirea de FC Voluntari
Foto: Instagram / FC Voluntari

Cristiano Bergodi, fostul antrenor de la FC Voluntari, ultima clasata in Liga 1, poate alege o destinatie surprinzatoare dupa despartirea de gruparea ilfoveana.

Fostul tehnician de la Steaua sau Rapid, italianul de 55 de ani este dorit de Poli Iasi, echipa pe care a mai antrenat-o si acum 10 ani, in 2009.

Iesenii s-au despartit in aceasta iarna de Mihai Teja, dupa 5 infrangeri la rand, iar acum Bergodi e favoritul la inlocuirea sa, dupa cum anunta televiziunea TelekomSport.

"Daca reusim sa rezolvam problema financiara, sa avem stabilitate financiara, ne putem permite un antrenor mai scump, un antrenor cu nume sau carte de vizita. Nu l-ati mentionat pe Cristiano Bergodi, pentru ca si el este pe lista noastra. Il mai avem pe Claudiu Niculescu...

E adevarat ca nu a avut rezultate foarte bune in ultima perioada la Voluntari, dar din punctul meu de vedere, al faptului ca acum cativa ani a fost la Iasi, a reusit sa salveze echipa de la retrogradare si s-a facut foarte iubit in oras", a punctat presedintele lui Poli Iasi, Adrian Ambrosie, pentru sursa mai sus citata.

Poli Iasi ocupa locul 11 cu 22 de puncte, dupa 22 de etape din Liga I, iar recent a anuntat printr-un comunicat de presa despartirea de Mihai Teja, fost antrenor si la FCSB:

"Ii multumim lui Mihai Teja pentru munca depusa care a dus la cel mai bun start de sezon din istorie pentru Politehnica - 7 meciuri fara infrangere - 4 victorii, 3 egaluri. Din nefericire, ultimele rezultate nu au fost satisfacatoare si au dus la aceasta decizie".

Cu Bergodi antrenor, FC Voluntari a terminat anul cu doar o singura victorie si 8 puncte la activ.

D.A.

Florin Prunea a vorbit in premiera despre plecarea lui Dan Nistor de la Dinamo

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#destinatie surpriza pentru Cristiano Bergodi, #Bergodi favorit pentru post la Poli, #Bergodi inlocuitor Teja Poli Iasi , #stiri Cristiano Bergodi