Cum trebuie sa sune un SMS ca sa ajungi la inima lui

Sambata, 16 Mai 2009, ora 12:05
11147 citiri
Cum trebuie sa sune un SMS ca sa ajungi la inima lui

Telefonul ocupa, de ceva vreme, un loc extrem de important in viata noastra. De cand cu aparatele mobile, si regulile in dragoste par sa se fi schimbat.

Glamour a elaborat un mini ghid al SMS-urilor care sa te duca chiar catre inima lui, evitand sa faci greselile care te-ar scoate din circuit.

A apelat la doua specialiste, Debra Goldstein si Olivia Baniuszewickz, care au si scris o carte pe aceasta tema, Flirtexting: How to Text Your Way to His Heart.

1. Evita mesajele in care tot ce spui este "Buna!". Chiar daca asta ii va da de inteles ca te gandesti la el, acest gen de mesaj nu spune nimic.

2. Nu-i trimite, in mod intentionat, un mesaj gol. Chiar daca tu crezi ca el va intelege tot ce gandesti tu si va actiona ca atare, tot ce va intelege el va fi ca ai o nevoie disperata de el.

3. Raspunde-i la mesaj in decurs de 24 de ore. Asta, in cazul in care esti interesata de el. Altfel, va intelege, pe buna dreptate, ca nu-ti pasa.

4. Nu te pacali. Daca iti da mesaje doar dupa orele 22.00, nu te vede decat ca pe o aventura, nimic serios. Daca raspunzi, o faci pe riscul tau.

5. Nu scrie sub influenta alcoolului sau a vreunui film emotionant cu Leonardo DiCaprio. Exista sanse ca atunci sa vezi lucrurile diferit, exagerat fata de cum le vezi de obicei.

6. Telefoneaza-i daca te-a cautat. Nu-i raspunde cu un mesaj, in cazul in care el ti-a telefonat, daca nu vrei sa inteleaga ca nu prea-ti pasa de el.

7. Abrevierile sau expresiile de genul "lol" ar trebui evitate. Foloseste-le atunci cand ii trimiti mesaj varului tau adolescent, nu si cand incerci sa comunici cu omul pe care incerci sa-l cuceresti.

8. Nu trimite un mesaj sexy sau incitant inainte ca intre voi sa existe o relatie exclusivista. Daca, totusi, risti, nu te mira de ce toti prietenii lui iti stiu fanteziile secrete.

9. Daca nu-ti doresti sa ai o relatie cu el, dar ai vrea sa fiti prieteni in continuare, strecoara un "amice", "prietene", "tovarase", la nevoie, in text. Va intelege ca incerci sa-l faci sa priceapa ca e binevenit in zona de prieteni, amici, nu si in cea a persoanelor cu care iti doresti sa ai o relatie amoroasa.

10. Nu-i trimite mesaje ex-ului. E bine sa ai un post-it la indemana cu acesta sfat, pentru situatiile in care te simti singura sau vulnerabila. Sau, daca nu, imagineaza-ti-l cum rade de slabiciunea ta cu gura pana la urechi.

11. Trimite un mesaj de multumire, dupa intalnire. Chiar daca n-ai simtiti fluturi in stomac si nici n-a existat sarutul de despartire, e un gest care tine de eticheta.

Daca, insa, intalnirea a fost una cu focuri de artificii si tot tacamul, se impune nu doar un mesaj, ci chiar un telefon a doua zi dupa intalnire. Daca si el a simtit la fel, sigur va aprecia si va lua apelul ca pe unul de incurajare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#eticheta mesaje dragoste, #SMS dragoste, #SMS parteneri, #reguli SMS dragoste, #SMS intalnire , #sexy