Cuisoarele, tratamentul ideal pentru problemele dentare

Miercuri, 20 Ianuarie 2010, ora 07:37
25320 citiri
Cuisoarele, tratamentul ideal pentru problemele dentare
Foto: organicfacts.net

Cuisoarele pot fi aliatul tau de nadejde pentru sanatatea si intarirea danturii. Proprietatile lor antimicrobiene si antiseptice le recomanda pentru tratarea durerilor de dinti si curatarea danturii.

Uleiul esential de cuisoare poate fi folosit si ca remediu natural impotriva indigestiilor, astmului, tusei, migrenelor, stresului si variatiilor tensiunii arteriale, informeaza organicfacts.net.

Sunt o sursa sigura de calciu, fier, fosfor, sodiu, potasiu si vitaminele A si C. Daca ai dureri de dinti, fie din cauza vremii, fie din cauza unei carii, pana sa ajungi la stomatolog, adauga cateva picaturi de ulei esential de cuisoare in locul dureros si vei scapa de neplaceri.

Este tratamentul ideal pentru orice problema dentara si s-a folosit din cele mai vechi timpuri in acest scop. Gargara cu ulei esential de cuisoare este si ea eficienta in cazul durerilor de dinti, dar si pentru indepartarea respiratiei urat mirositoare.

Proprietatile antiseptice ale cuisoarelor le recomanda pentru tratarea oricaror infectii, rani superficiale, muscaturi de insecte sau zgarieturi. In acest caz produsul se foloseste numai diluat, pentru ca poate produce iritatii suparatoare pentru pielea sensibila.

Uleiul de cuisoare poate trata si acneea severa, prin simpla aplicare pe zona afectata, dupa ce s-a diluat cu putina apa. In cazul migrenelor, adauga putina sare in uleiul esential si maseaza-ti fruntea cu amestecul obtinut.

Specialistii americani recomanda produsul si pentru indepartarea stresului si starii de tensiune. Nu uita sa consulti medicul naturist, pentru a-ti recomanda doza necesara.

Cuisoarele au si rol antiinflamator, deci pot trata cu succes afectiunile respiratorii, inclusiv tusea seaca. Infectiile urechii pot disparea cu doar cateva picaturi de ulei de cuisoare incalzit. Pentru o eficienta mai mare, combina uleiul de cuisoare cu cel de susan si foloseste amestecul pentru tratarea otitei.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#cuisoare dureri dinti, #cuisoare infectii, #cuisoare sanatate dinti, #cuisoare intrebuintari curative , #tratament