Trenurile aflate in trafic au intarzieri de pana la o ora

Miercuri, 20 Ianuarie 2010, ora 11:34
630 citiri
Trenurile aflate in trafic au intarzieri de pana la o ora

Circulatia pe calea ferata se desfasoara in conditii de iarna, iar trenurile aflate in trafic ajung la destinatie cu intarzieri de 20-60 de minute, anunta Compania Nationala de Cai Ferate.

"Mentionam ca intarzierile mai mari se inregistreaza la trenurile care circula pe raza regionalelor Brasov si Constanta unde trenurile circula pe un singur fir, celalalt fir fiind inchis pentru lucrari de reabilitare", se arata in comunicatul CFR.

De asemenea, din cauza stratului gros de zapada care poate ajunge in anumite statii de cale ferata pana la 1 m, incepand din aceasta dimineata, personalul feroviar va actiona pentru deszapezirea manuala a instalatiilor (macaze si semnale), astfel incat acestea sa poata functiona la capacitate maxima.

Miercuri, 20 ianuarie, Rapidul 684 pe relatia Medgidia - Bucuresti Nord circula intarziat de la statia Medgidia, pe ruta trenului 1982 (care pleaca din Medgidia la ora 08.41). Trenul Rapid 689 este anulat pe relatia Bucuresti Nord - Constanta, iar trenul Accelerat 1982 circula normal pe relatia Tulcea - Medgidia si este anulat pe relatia Medgidia - Bucuresti Nord.

Calatorii care au bilete la trenul Accelerat 1982, vor fi preluati in statia Medgidia de trenul Rapid 684, fara plata diferentelor tarifare.

Compania Nationala de Cai Ferate CFR S.A. recomanda calatorilor ca inainte de efectuarea calatoriei sa solicite informatii despre intarzierile produse in traficul feroviar la statiile si agentiile CFR din Bucuresti si din tara, la telefon 9521, sau la dispeceratul Comandamentului Central de Iarna din cadrul MTI, la urmatoarele numere de telefon: 021/9360 si 021/318.66.09.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#intarzieri trenuri, #zapada Brasov Constanta, #trafic feroviar , #frauda