Pentru a asigura un spatiu de dezbatere civilizat, la sesizarea cititorilor, moderatorul zonei de comentarii nu valideaza aparitia mesajelor care:

- contin limbaj obscen;

- adreseaza insulte;

- au continut rasist;

- se repeta;

- nu au legatura cu articolele la care sunt postate (reclame, link-uri externe ori mesaje off-topic).

 

 

Comentariile raportate de cititori ca inadecvate si sterse de moderator la acest articol:
Rank user: x5

05.05.2017, 13:56

Interesant

Blegosule !
Mai bine te-ai intrista ca cercetatorii din Vaslui au descoperit ca spirtul este bun si in medicina !
Ce-o sa mai bei de-acum incolo ?

Motivul pentru care a fost sters: adreseaza insulte
 
Rank user: x5

05.05.2017, 14:05

CapDeLemn,asculta:

Dai explicatii ,cand legea te obliga,nu cand te cheama oricine,fie el si Parlamentul,ca de n-o faci ,te sanctioneaza contraventional sau penal.
TI-E CLAR ?
Regulamentele Parlamentare sunt pentru parlament si cei atasati.Legea e pentru toti.Ori legea nu prevede ,ca magistratii,procurorii sa se prezinte la anchetele parlamentare.TI-E CLAR?
In plus ,alte organisme din tara,in speta CCR ,s-au pronuntat in trecut pe aceasta speta.NU-mi zice de Congres si Presedintele USA,acolo Constitutia spune altfel.Si Pres. USA e si Prim Ministru!TI-E CLAR,sau tot vei bate campii,in cu obisnuita ta continuitate .Habar nu ai!Atat!Si dealtfel ,daca-i fi lucrat intr-o organizatie ,unde functioneaza regulamente ai fi stiut.Pentru ca regulamentul acelei organizatii nu obliga membrii alteia sa-i raporteze.Aceasta in ideea ca stii ce aceia o organizatie.banuiec ca institutie ,ai idee,pentru ca vine de la cadru institutionalizat,iar un inteles inclus este :spitalul de nebuni.
gg

Motivul pentru care a fost sters: adreseaza insulte
 
Rank user: x5

05.05.2017, 15:19

bai cap de pussy!

toti cei care sunt BUGETARI dau explicatii in parlamen(in comisii). numai particularii daca vor si numai daca vor pot veni in parlament sa dea explicatii, altfel sigur vor da expliatii la procuratura sau organele de ancheta.

Motivul pentru care a fost sters: adreseaza insulte