Pentru a asigura un spatiu de dezbatere civilizat, la sesizarea cititorilor, moderatorul zonei de comentarii nu valideaza aparitia mesajelor care:

- contin limbaj obscen;

- adreseaza insulte;

- au continut rasist;

- se repeta;

- nu au legatura cu articolele la care sunt postate (reclame, link-uri externe ori mesaje off-topic).

 

 

Comentariile raportate de cititori ca inadecvate si sterse de moderator la acest articol:
Rank user: x5

02.10.2017, 16:04

Moshulica,

Ai fost si ramai un iremediabil visator !
Ai vrea sa joci in Liga 1, dar te rezumi sa activezi in liga celor care se satisfac stalcind nume si facand diverse compilatii indoielnice.

Ca sa nu mai vorbim de felul in care ne vrajesti cu Elvetia, in ideea ca-ti vom imprumuta automat standardul si nivelul lor.

Ti-am citit ieri cateva postari adresate unor femei "babute, carora risca sa li se defecteze softul la citirea "inteligentelor" tale interventii"...

Asa ai observat tu ca se comporta un barbat cu o femeie in Elvetia, presupunand chiar ca ea nu-i impartaseste opiniile ?
Jalnic, si tocmai tu esti acela care-si atribuie dreptul de a-i critica pe altii, de a le da lectii de "democratie occidentala".

Ca n-ai nicio alta idee de atac decat sa afirmi c-as fi Vintage, mama lui sau nu mai stiu cine altcineva, nu este problema mea, te priveste direct si personal, dar iti tradeaza si nivelul cerebral.

Dar stai linistit si continua sa visezi, spre dupa-amiaza iese si biciclista din tura si salamul cu soia din conserva si vor veni neindoielnic sa te reconforteze..

Motivul pentru care a fost sters: fara legatura cu articolul postat
 
Rank user: x4

02.10.2017, 18:38

Paddock era adept al Ideilor Ciuce

Atentie! Alerta de cod roz de prostie! Fifi de la primarie merita atentia lui Vidange.

Motivul pentru care a fost sters: adreseaza insulte