Pentru a asigura un spatiu de dezbatere civilizat, la sesizarea cititorilor, moderatorul zonei de comentarii nu valideaza aparitia mesajelor care:

- contin limbaj obscen;

- adreseaza insulte;

- au continut rasist;

- se repeta;

- nu au legatura cu articolele la care sunt postate (reclame, link-uri externe ori mesaje off-topic).

 

 

Comentariile raportate de cititori ca inadecvate si sterse de moderator la acest articol:

04.10.2017, 07:57

Habar n-ai!

Tu,si george,si marinxxx(ti-ai luat ba cafeaua aia de 1 leu de la aautomat ptr postare) sinteti din categoria"a vorbit si nea ion,ca si el e om".
In Buc Nu se poate circula.Semafoarele sint groaznice,Nu sint deloc coordonate.Trec 5 masini,se face rosu.Asta-i O Prioritate!
Ba georgele,era vorba despre companiile din primarie,facute ca sa fure banii si sa toace frunza la ciini,nu despre hidroelectrica,etc(care,by the way,sint "profitabile" deoarece sint monopoluri,isi pun ce pret vor,si in care sint perderi imense,acoperite de stat,adica din banii nostri,ba!
Cel mai nasol este ca inflatia asta galopanta in care ne duce si ne va duce pesedeul injumatateste economiile in lei din banca,strinse in ani de truda.Cum:simplu,imparte ,sa zicem,100000 ron la 4.5 lei/euro,iar apoi la 4.8,in curind 5.4,etc.Citi bani mai valoreaza?Asta-i ba pesedeul si furtul public.Pe rapanosii asistati care beau pe caiet si voteaza nu-i intereseaza.Nici pe tine!
Ar mai fi,dar tot nu intelegi.Muriti ba pesedistilor!

Motivul pentru care a fost sters: adreseaza insulte
 
Rank user: x2

04.10.2017, 09:18

@ domihard 04.10.2017, 08:39

esti un mare bo-u ! pai daca bancile si magnatii produc conspiratii , cum vrei tu sa-ti faca cine un favor ca natiune , un favor pentru saraci , cand ei vor sa fure tot ?

pe ceausescu l-au impuscat ca va dadea case/.apartamente la saraci fara ca sa luati bani imprumut de la bancile occidentale. ati strigat ura in gura mare cand l-au imp[uscat dar acum cand cersiti pe la portile occidentului tot pe occidentali ii laudati

Motivul pentru care a fost sters: adreseaza insulte