Pentru a asigura un spatiu de dezbatere civilizat, la sesizarea cititorilor, moderatorul zonei de comentarii nu valideaza aparitia mesajelor care:

- contin limbaj obscen;

- adreseaza insulte;

- au continut rasist;

- se repeta;

- nu au legatura cu articolele la care sunt postate (reclame, link-uri externe ori mesaje off-topic).

 

 

Comentariile raportate de cititori ca inadecvate si sterse de moderator la acest articol:
Rank user: x5

19.08.2018, 08:38

Interzis a se publica pe Ziare.Com by DNA via Cipru!

"Mitingul diasporei n-a fost cătuși de puțin al romanilor plecați. A fost al celor rămași cu buzele umflate după alegeri. Un miting la fel de legitim și de politic ca oricare altul, din seria celor care cer ceea ce nu pot primi, și adăpostit, de data asta, sub sloganul ingust, dar de efect, al emigrației economice. Poporul refugiat din fața sărăciei, care-și caută o identitate de supraviețuitor in Occident și pe care regimentul “Dezbină și stăpanește" din SRI incearcă să-l transforme intr-un corp expediționar, n-are nimic in comun cu flăcările de vineri."...
"E uimitor cat de repede ura devine prostie și mai ales invers, dacă sunt asigurate condițiile necesare. Oameni intregi la minte innebunesc, intelectuali cu operă se simplifică dintr-o dată, cad pradă unei idei fixe și se lasă tarați de ea. Dispar nuanțele, dispare rațiunea, dispare informația, dispare simțul ridicolului. Cum dracu’ să crezi că fluturand cuvantul M--E și aruncand cu pietre in jandarmi poți intoarce lucrurile in favoarea ta?
Lupta se dă intre incompetența legitimă, ajunsă la guvernare prin democrație, și nerăbdarea celor care au pierdut puterea asupra legilor. SRI joacă in a doua tabără, așa cum joacă și DNA, și o parte a judecătorilor, fiindcă și ei n-au caștigat decat jumătatea prezidențială a alegerilor. Cu cine să ții: cu proștii sau cu securiștii?"

Motivul pentru care a fost sters: adreseaza insulte
 

19.08.2018, 08:44

Poate cateva cefalopode,sa mai vina,cucurbitaceele sunt deja pe

strase la ora asta,la produs....

Motivul pentru care a fost sters: fara legatura cu articolul postat
 
Rank user: x5

19.08.2018, 11:57

@ Copilul 09:52

As zice mai degraba ca sunteti multi da prosti. Inca sunteti destul de multi dar trebuie sa fim optimisti, trendul e descrescator.
Imbacsitule, nu te mai chinui, asta nu a citit o carte la viata lui. Nu-l poti culturaliza pe forum. E educat de A3 si RTV.

Motivul pentru care a fost sters: adreseaza insulte
 
 

Prima   1   2   Ultima