Pentru a asigura un spatiu de dezbatere civilizat, la sesizarea cititorilor, moderatorul zonei de comentarii nu valideaza aparitia mesajelor care:

- contin limbaj obscen;

- adreseaza insulte;

- au continut rasist;

- se repeta;

- nu au legatura cu articolele la care sunt postate (reclame, link-uri externe ori mesaje off-topic).

 

 

Comentariile raportate de cititori ca inadecvate si sterse de moderator la acest articol:

11.09.2018, 03:43

Tovarasul scadenta se bucura

I-aintrat o musca in gura. Pt mulți oameni ar fi de rusine, mai ales ca era o musca verde, locatara a unui wc țărănesc. Pofta buna tovarase!

Motivul pentru care a fost sters: adreseaza insulte
 
Rank user: x2

11.09.2018, 06:23

Intilniri...

La acele intilniri (un fel de gasca) nu participa numai Dragnea (ca personaj negativ), ci si altii, cum ar fi de exemplu Oprea... Sau poate chiar si Ghita... Deci, daca acele intilniri acceptau astfel de indivizi, trebuie sa ne gindim ca au fost si altii asemenea... Spune-mi cu cine te aduni, ca sa iti spun cine esti... Kovesi, de exemplu, nu cred ca ar fi trebuit sa participe la acele intilniri, si nici Maior, cind "partenerii" respectivi ar fi putut in orice moment sa fie acuzati de coruptie. Deci aceste intilniri erau, practic, niste intilniri intre virfurile coruptiei din Romania. Ca in urma lor se punea la cale mazilirea unora sau altora din grupul respectiv, este altceva. Nu asa se conduce o tara. O tara se conduce facind institutiile sa faca ceea ce trebuie facut, nu intilnirile. rezultatele se vad... SRI inca mai are fabrica proprie de diplome si de doftori...

Motivul pentru care a fost sters: se repeta