Pentru a asigura un spatiu de dezbatere civilizat, la sesizarea cititorilor, moderatorul zonei de comentarii nu valideaza aparitia mesajelor care:

- contin limbaj obscen;

- adreseaza insulte;

- au continut rasist;

- se repeta;

- nu au legatura cu articolele la care sunt postate (reclame, link-uri externe ori mesaje off-topic).

 

 

Comentariile raportate de cititori ca inadecvate si sterse de moderator la acest articol:

09.01.2019, 12:56

Astuia i s-a urcat actul la cap,pentru ca neavand izmene la luat

frigul de jos ! Bai tremurici,du-te dreacului si te arunca inaintea metroului usor,hali-me-ai !

Motivul pentru care a fost sters: adreseaza insulte
 
Rank user: x5

09.01.2019, 23:37

Spui asta ca sa se creada ca Satanica-i un

phootangiu mare si consacrat.

Ba Stanele [-:))], tu nu esti decat o flasneta ordinara a lui Basescu, a protejatei lui si pedelistilor, valet majordom, tobosar al uneleteleor securitatii si procurorilor
- a castei acestora cu radacini in comunismul cel mai abject (cumnati, cumetri, frati, amanti si beizadele si tot felul de increngaturi).

De ce ai ajun in situatia asta ? Findca ai trasaturile necesare si suficiente ale propagandistului de partid si securistului - nesimtire si obraznicire, vocabular spurcat, apelcarea spre minciuna, falsitate, denigrare, josnicie prin invective - punerea in carca a vinilor, faptelor imaginare pentru persoane pe care nu le-ai cunoscut; obedienta, fitilism, etc., etc.

Securistii si procurorii tai au preluat puterea fie direct de la rusi in '89 prin lovitura de stat gorbaciovista fie si-au construit statul lor paralel prin uzurparea puterea politica rezultata din alegerile de dupa '89.

Pana la urma te vei sinucide, taratura, iti va fi imposibil sa traiesti printre oameni din jurul tau pe care ii vezi prosti.

Motivul pentru care a fost sters: limbaj obscen