Ziare.com

Compara ce iti ofera candidatii

Politica externa si securitate nationala. Ce ofera?
Crin Antonescu, candidat PNL
Crin Antonescu

Absenta unui proiect postintegrare pentru politica externa romaneasca Mai mult de un deceniu, proiectul major al Romaniei, in materie de politica externa, a fost integrarea europeana si euro-atlantica. Odata cu 1 ianuarie 2007, dupa atingerea ...(citeste tot)

Vezi platforma electorala
Traian Basescu, candidat PD-L
Traian Basescu

Un punct extrem de important, si simt ca a devenit o prioritate majora pentru Romania, este promovarea identitatii nationale in interiorul Uniunii Europene, dar si la noi acasa. Avem prea multi pe care ii vedem seara la televizor, fiindu-le rusine ...(citeste tot)

Vezi platforma electorala
Mircea Geoana, candidat PSD+PC
Mircea Geoana

Reconstructia societatii romanesti va reusi pe deplin doar atunci cand vom regasi mandria de a fi romani.   1. Politica externa   A venit vremea sa dam un nou sens proiectului de transformare a Romaniei, astfel incat urmatorii 20 de ...(citeste tot)

Vezi platforma electorala
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Securitate?

pai suntem in NATO asta poate fi bine sau poate fi rau. de pinde de ate rachete vrea Licuriciul sa indrepte catre Ursul Siberian...acum daca si pe noi ne manaca, va avea cine sa ne scarpine...o bombita un terorist (adevarat nu ca Hai Salam ala..)

 

 

Vorbesti pe nas

Bai nene, rachetele alea nu sunt indreptate catre Rusia ci ne apara de Iran sau alti de meti de felul asta...mai documentaza-te.

 

 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor