Ziare.com

Compara ce iti ofera candidatii

Criza, economie. Ce ofera?
Crin Antonescu, candidat PNL
Crin Antonescu

Prioritatea fundamentala a momentului este iesirea din criza economica. In paralel cu conturarea unei noi directii pentru Romania si cu evolutiile impuse de o ampla reforma a statului si a clasei politice, este nevoie de un plan eficient si rapid de ...(citeste tot)

Vezi platforma electorala
Traian Basescu, candidat PD-L
Traian Basescu

o prioritate imi pare a fi gestionarea politicilor fiscale, monetare si a situatiei macroeconomice astfel incat Romania sa adere la zona euro in anul 2014. Nu trebuie sa ne descurajeze criza economica, avem disponibilitatea sa ne incadram in ...(citeste tot)

Vezi platforma electorala
Remus Cernea, candidat PV
Remus Cernea

"Gravele probleme cu care se confrunta Romania, atat pe timpul acestei crize, cat si in general nu pot fi rezolvate sau atenuate decat printr-o schimbare radicala de abordare care sa privilegieze rationalitatea, urmarirea interesului public, ...(citeste tot)

Vezi platforma electorala
Mircea Geoana, candidat PSD+PC
Mircea Geoana

Criza economica marcheaza sfarsitul unui model de guvernare care s-a calauzit dupa principiul "merge si asa", adica fara reguli, fara directie, fara grija fata de viata oamenilor. Ea a aratat incapacitatea pietei de a-si regla, singura, ...(citeste tot)

Vezi platforma electorala
Ovidiu Iane, candidat PER
Ovidiu Iane

Pentru redresarea economica a Romaniei sunt necesare investitii majore in mediu, agricultura si turism,   Realizarea unor investitii masive in agricultura ecologica si in turism, pentru incurajarea intreprinderilor mici si mijlocii, pentru ...(citeste tot)

Vezi platforma electorala
Gh. Eduard Manole, candidat INDEPENDENT
Gh. Eduard Manole

Eduard Gheorghe Manole ar vrea sa creeze in Romania un paradis fiscal, cu un nivel zero al taxelor si impozitelor. "Nu pot sa stau deoparte, pentru ca, daca ai putere si bani si mai esti si corect si ai caracter, esti si responsabil pentru ...(citeste tot)

Vezi platforma electorala
Constantin Ninel Potirca, candidat INDEPENDENT
Constantin Ninel Potirca

Elaborarea Planul National de Dezvoltare 2007-2013 si Programul Operational Sectorial "Dezvoltarea Resurselor Umane" "Avem cateva directii prioritare de actiune care ne vor permite, in contextul unei firesti solidaritati, sa reducem decalajele ...(citeste tot)

Vezi platforma electorala
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Nu

Nimic interesant.

 

 

Adevarat

Nu

Interesant

Mi se par interesante temele prezentate, sunt curios ce se va intampla dupa alegeri

 

 

nu se va intimpla nimic...

vor incepe intirzierile la plata pensiilor, ale salariilor la bugetari, curbele de sacrificiu,.....in rest nimic interesant. Sper sa nu repetati "patania afgana": dupa o "lunga numaratoare-2 luni???" hai sa mai facem si turul doi....In rest numai bine!! Sa dea D-zeu sa iasa rezultatul pina-n Craciun!!

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor