Aventurile unui ofiter roman care a lucrat pentru NATO si ONU in Irak si Afganistan: "Se impuscau intre ei fara probleme"

Sursa: Adevarul
Sambata, 08 Aprilie 2017, ora 12:27
65 citiri
Vasile Maier (60 de ani) este primul om din Alba care a lucrat atat pentru NATO, cat si pentru ONU si a fost trimis in misiuni din zone fierbinti ale planetei, precum Kuweit, Irak si Afganistan. Ofiterul Vasile Maier (60 de ani) a avut sansa ca in 1995, dupa absolvirea Academiei de Inalte Studii Militare din Bucuresti si a unui curs intensiv de limba engleza, sa fie selectionat pentru o aplicatie in Germania. In urmatorul an, a avut prima misiune militara pe un teren minat, la propriu. Dupa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.