Cristi Danilet judeca dosare cu participanti la Untold si Electric Castle: "Vedem cum arata unul cu creierul prajit de la consum"

Sursa: BuzzNews
Vineri, 03 Noiembrie 2017, ora 19:10
150 citiri
Magistratul Cristi Danilet judeca la Tribunalul Cluj dosare cu participanti la Untold si Electric Castle care fie au consumat droguri fie au facut trafic de droguri: "Vedem cum arata unul cu creierul prajit de la consum", a scris judecatorul pe Facebook.

"Azi la Tribunalul Cluj mi-au ajuns pe mana primele dosare penale cu tineri care au frecventat "Electric Castle" si "Untold", editiile din 2017. Ei au fost cercetati de procurorii DIICOT pentru detinere/consum de etnobotanice si droguri. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.