Targ inedit la Cluj cu brazi facuti din dopuri de pluta si CD-uri. Organizator: Fiecare nebrad salveaza viata unui bradut!

Sursa: Adevarul
Miercuri, 13 Decembrie 2017, ora 11:57
71 citiri
La Cluj se desfasoara un targ inedit unde curiosii sunt invitati sa cumpere brazi confectionati din dopuri de pluta, cofraje de oua, crengute, CD-uri. Manifestarea, Marele Targ de Nebrazi, este organizata de Asociatia Urbannect. Brazi confectionati din resturi de crengute, carton, cofraje de oua, CD-uri ori dopuri de pluta sunt expusi spre vanzare la Marele Targ de Nebrazi din H33, un spatiu de pe strada Horea din Cluj, unde au loc evenimente. Ineditul targ a fost deschis de luni, 11 decembrie, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.