FOTO Cuplul de tineri care si-a convertit locuinta de vacanta din Corbu intr-o splendida casa de oaspeti. Cum arata "Cuibul de la Mare"

Sursa: Adevarul
Sambata, 10 Iunie 2017, ora 14:14
130 citiri
O familie de tineri din Constanta, el arhitect si ea make-up artist, si-a transformat locuinta de vara de la Corbu intr-o casa de oaspeti, unde, din luna august 2016, turistii sunt primiti ca oaspeti si tratati cu mancaruri alese. Povestea incepe asa: mai intai, Cosmin si Georgiana Varu din Constanta au cautat un loc verde pentru ca baietelul lor sa petreaca mai mult timp in aer liber. Au gasit o gospodarie batraneasca la Corbu, asezarea de langa Navodari care are plaja salbatica. Terenul era ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.