Ce conexiune vedea duhovnicul Justin Parvu intre "evreii care conduc lumea" si vaccinarea copiilor: "Nu primiti nimic din ce aduc nou puterile politice de azi!"

Sursa: Adevarul
Sambata, 12 August 2017, ora 12:56
82 citiri
Intr-un interviu publicat de revista "Atitudini", parintele Justin Parvu se declara a fi impotriva imunizarii celor mici, dar si a calculatorului. La 7 noiembrie 2009, intr-un interviu realizat de monahia Fotini, parintele Justin Parvu, intrebat ce sfatuieste poporul cu privire la "vaccinurile criminale", el raspunde: "Dragii mei, e greu sa dai un raspuns unui popor intreg, pentru ca nu avem decat solutii dureroase, pentru ca aceasta este realitatea in care traim, foarte, foarte dureroasa. Am ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.