Dumitru Oprea: "Iesenii sunt condamnati sa mai priveasca un an la circul coalitiei PSD-ALDE, fara speranta iesirii din saracie"

Marti, 12 Decembrie 2017, ora 07:00
52 citiri
"Votantii din Iasi ai actualei puteri isi duc viata pe cu totul alte coordonate decat agenda coalitiei de la putere. Ei nu au acordat votul pentru PSD sau ALDE cu unicul scop de a intoarce sistemul de justitie in epoca Nastase-Stanoiu. Finalizarea lucrarilor la centura ocolitoare a Iasului, inceperea constructiei Spitalului Regional de Urgente, demararea lucrarilor la autostrada Ungheni-Iasi-Tg Mures, construirea unei sali polivalente sau predictibilitatea fiscala sunt prioritati absolute ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Primarul din Barnova, reclamat la DNA pentru "mita electorala"
* PSD Iasi sustine ca primarul comunei Barnova, Mihai Balan, "din bani publici si folosindu-se de ...
Mihai Chirica: "Proiectele Iasului nu pot fi oprite de interesele electorale ale unor perdanti!"
Primarul Iasului, Mihai Chirica, sustine ca in spatele acuzatiilor care i se aduc de catre ...
Iasul, raiul hotilor de energie electrica si gaze naturale
* cele mai multe cazuri de consum fraudulos de gaze naturale s-au inregistrat in judetul Iasi, urmat ...