EXCLUSIV - MAFIA PDL-istilor tranformati in PNL-isti: in mandatul lui Marius Balu, judetul Mehedinti a fost indatorat cu 350 de miliarde lei, timp de 10 ani, pentru finalizarea Blocului Materno-Infantil

Miercuri, 25 Mai 2016, ora 23:27
184 citiri
Una din ispravile marca PDL si unul din cele mai mari esecuri de management inregistrat sub bagheta lui Marius Balu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti, este un mega-contract de imprumut bancar, realizat in 2011, la sfarsitul mandatului PDL.

Acesta a indatorat judetul Mehedinti cu incredibila suma de 350 de miliarde de lei pentru 10 ani de zile, in vederea finantarii Blocului Materno-Infantil din Drobeta Turnu Severin, lucru care insa nu s-a mai realizat.

O data cu incheierea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.