Deputatul Gigel Stirbu, pe tema schimbarii denumirii judetului Olt: "Urmatorul pas este ca APIA sa se mute la Caracal si IPJ sau ISJ la Visina?"

Sursa: Adevarul
Sambata, 26 August 2017, ora 13:36
168 citiri
Hotararea aprobata in CJ Olt de organizare a unui referendum pe tema schimbarii denumirii judetului Olt a nascut un adevarat razboi politic, reprezentantii PNL fiind de parere ca este doar inceputul mutarii centrului de putere spre sudul judetului, din care provin sefii PSD Olt. Pe tema s-a pronuntat si liderul PNL Ludovin Orban. Consilierii judeteni ai PNL s-au opus, la ultima sedinta, adoptarii hotararii de organizare a unui referendum pe tema "Sunteti de acord cu atribuirea denumirii Olt- ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.