FOTO Ultima vizita a Regelui Mihai la Sibiu: "o atitudine intre cea a unei majestati regale si a unui roman demn, discret"

Marti, 05 Decembrie 2017, ora 16:08
123 citiri
Regalistii din Sibiu indeamna la decenta, in urma vestii ca Majestatea Sa Regele Mihai a incetat din viata in cursul zilei de marti, 5 decembrie. Ei isi amintesc de cele cateva vizite pe care Regele Mihai le-a facut la Sibiu, in perioada postdecembrista. Ultima a avut loc in anul cultural 2007, cand Familia Regala a participat la Gala UNITER.
Timp de doua zile, in aprilie 2007, Majestatile Lor Regele Mihai si Regina Ana s-au aflat la Sibiu, aceasta fiind ultima vizita oficiala in orasul de pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.