Doua aparitii de exceptie in peisajul publicistic sportiv din Suceava, "Radiografia fotbalului sucevean" si "Au antrenat pe Areni"

Sursa: Crai Nou
Marti, 28 Noiembrie 2017, ora 15:00
37 citiri
Fotbalul a fost si este probabil cel mai iubit sport la Suceava. Un fost bun fotbalist al Sucevei, Ion Puiu Marin, a realizat superba performanta de a aduna in doua carti amintiri exacte, dar si de suflet pentru microbistii de pe aceste meleaguri.

Dupa o munca de trei ani, cu zeci de ore petrecute in arhivele Bibliotecii "I.G.Sbiera", autorul a reusit in mod cert cea mai frumoasa "radiografie" a jocului cu balonul rotund din Suceava. In cele peste 450 de pagini ale primei sale carti, Puiu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.