Marturiile eroinei prin mainile careia au trecut mortii si ranitii Revolutiei de la Timisoara: "Ii puneam unii peste altii"

Sursa: Adevarul
Duminica, 13 Martie 2016, ora 15:19
112 citiri
In timpul Revolutiei de la Timisoara, nu toti angajatii de la Salvare doreau sa iasa printre gloante, sa adune ranitii mortii lasati in urma de armata si trupele de represiune. Cei mai in varsta au cautat sa se pituleze, sustinand ca au familii si copii de crescut. Liana Dohotariu avea atunci 22 de ani, vasta nebuniei, una in care nu stia ce este frica. Ea a lucrat la foc continu si a fost in linia intai. Liana Dohotariu s-a angajat la Servicul de Ambulanta din Timisoara in 1985, imediat de pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.